Zece dintre cele mai așteptate seriale sud-coreene care vor fi lansate în acest an

În timp ce 2023 a fost un an în care fanii k-dramelor au avut parte din plin de seriale captivante, precum ,,Moving”, ,,The Worst of Evil”, ,,Crash Course in Romance” și ,,King the Land”, anul 2024 este și mai special, deoarece marchează revenirea pe micile ecrane a mult îndrăgitelor staruri Hallyu, printre care se numără Lee Min Ho, Gong Yoo, Kim Soo Hyun, I.U. sau Park Shin Hye.

Iată zece dintre cele mai așteptate k-drame care se vor lansa în acest an:

1.  ,,Squid Game 2”

Netflix announces 'Squid Game' Season 2

Seong Gi Hun, cunoscut și sub numele de Player 456 (Lee Jung Jae), se va întoarce cu gândul la răzbunare în sezonul 2 din ,,Squid Game”, care, în prezent, se află în producție. 

Alături de Lee Jung Jae, cel de-al doilea sezon al uneia dintre k-dramele cu cele mai multe premii, create de Hwang Dong Hyuk, îi va prezenta și pe Lee Byung-hun, Wi Ha-joon și Gong Yoo, aceștia reluându-și rolurile. Distribuția serialului ,,Squid Game 2” include, de asemenea, câțiva actori noi, precum Im Siwan, Kang Ha Neul, Park Gyu Young (cunoscută pentru rolul din serialul Netflix, ,,Sweet Home”, sezoanele 1 și 2), T.O.P. (fost membru al trupei k-pop BigBang), Lee Jin Wook (care a jucat, de asemenea, în ,,Sweet Home”, sezoanele 1 și 2, precum și în filmul renumit ,,Miss Granny”), etc.

Squid Game' Season 2: Final Cast Unveiled - About Netflix

2. ,,Queen of Tears”

Regina lacrimilor-a00.jpg

,,Queen of Tears” se numără printre cele mai așteptate seriale care trebuie să apară în anul 2024, nu numai pentru că este realizat de scriitoarea dramei ,,Crash Landing on You”, – Park Ji Eun, dar și pentru că în rolurile principale se află perechea Kim Soo Hyun și Kim Ji Won.

Serialul prezintă povestea de dragoste a unui cuplu căsătorit – o moștenitoare chaebol și directorul conglomeratului care aparține familiei soției sale. Cei doi supraviețuiesc împreună unei crize, rămânând uniți în ciuda tuturor nenorocirilor care vor surveni. ,,Queen of Tears” este programat să se lanseze în prima jumătate a acestui an.

3.   ,,You Have Done Well”

10 upcoming Kdramas of 2024 Lee Min Hos Ask the Stars to Lee Jung Jaes Squid Game 2 here's a list of 10...

O altă pereche pe care suntem nerăbdători să o vedem în acest an este formată din I.U. (Lee Ji Eun) și Park Bo-gum, care va juca în serialul ,,You Have Done Well”. Acțiunea are loc în anii ’50 și este plasată pe insula Jeju, unde se descrie viața și povestea de dragoste a două personalități rebele. Kim Seon Ho va face o apariție specială în această dramă.

4. ,,Ask the Stars”

Ask The Stars Released Photos Stills From the Drama.

Lee Min Ho se pare că urmează să ne surprindă plăcut și anul acesta, cu o apariție de natură științifico-fantastică în drama ,,Ask the Stars”. Starul Hallyu o va avea ca pereche pe Gong Hyo Jin în serialul ce spune poveste de iubire între un astronaut și un turist spațial, care se întâlnesc și se îndrăgostesc la o stație spațială.

5.  ,,Everything Will Come True”

เรื่องย่อซีรีส์ : Everything Will Come True (2024)

După ce ne-a frânt inimile în ,,Uncontrollably Fond”, râvnita pereche Kim Woo Bin și Bae Suzy se va reuni în noul serial ,,Everything Will Come True”. 

Scris de Kim Eun Sook – faimoasa scriitoare a dramelor ,,The Glory” și ,,Goblin” -, serialul este centrat pe un duh prins într-o lampă și pe o femeie care îl ajută să scape din închisoarea lui.

6. ,,The Trunk”

Gong Yoo and Seo Hyun-jin confirmed for upcoming Netflix drama 'The Trunk'  - India Today

Un alt star Hallyu care revine cu farmecul său cuceritor în anul 2024, este Gong Yoo. Popularul actor va apărea în rol principal, alături de Seo Hyun Jin, în ,,The Trunk”. Drama se învârte în jurul unui contract de căsătorie neașteptat dintre un producător muzical divorțat și un director adjunct al unei organizații specializate în contracte de căsătorie; compania pune la dispoziția clienților săi un/o soț/soție pentru o căsătorie cu contract pe termen determinat de 1 an. 

Când un cufăr misterios este, însă, descoperit și recuperat dintr-un lac, secretele din spatele companiei încep să fie dezvăluite, iar ,,apele” să se tulbure.

7. ,,Queen Woo”

Dacă încă nu l-ați urmărit pe Ji Chang Wook în sageuks (drame istorice), atunci nu va trebui să așteptați prea mult, deoarece, în 2024, acesta își va face din nou apariția pe marile ecrane! Faimosul actor va putea fi văzut în serialul ,,Queen Woo”, ce o are în vedere pe regina Woo (Jeon Jong Seo), care după moartea bruscă a regelui, se luptă să găsească un nou conducător în următoarele douăzeci și patru de ore. Ea devine ținta a cinci triburi și prinți, care vor vrea cu toții să ocupe tronul. 

8. ,,Doctor Slump”

Doctor Slump Official Teaser Released on Netflix! - Varient - News Magazine

Anul 2024 va începe într-un mod revigorant, odată cu serialul ,,Doctor Slump”. Avându-i în rolurile principale pe Park Hyung-sik și Park Shin Hye (aceștia au jucat anterior și în ,,The Heirs”) -, comedia romantică spune povestea de dragoste a doi colegi care fuseseră rivali în școală și care se reunesc acum ca adulți. Ambii sunt în prezent medici, și trec simultan printr-o mare criză în viața lor profesională.  ,,Doctor Slump” va avea premiera pe 27 ianuarie.

9. ,,A Killer Paradox”

A Killer Paradox Kdrama: Release Date, Cast, Trailer, Plot, where to watch?

Dacă vă plac thrillerele, atunci pregătiți-vă pentru drama ,,A Killer Paradox”, cunoscută și sub numele de ,,Murder DIEary”. Viitoarea dramă este centrată pe un student obișnuit, dar care ajunge să ucidă accidental un criminal în serie. Din această clipă, el va  avea capacitatea de a distinge oamenii răi de cei buni și ulterior, va deveni un erou întunecat, care pedepsește oamenii care au comis răutăți lipsite de etică în trecut. 

Un fost detectiv cu sânge rece, carismatic și persistent începe să urmărească criminalul, în timp ce un alt detectiv va investiga cazul de crimă. ,,A Killer Paradox” îi are în rolurile principale pe Choi Woo Shik, Son Suk Ku și Lee Hee Joon și se va lansa pe Netflix, pe 9 februarie.

10. ,,Mr. Plankton”

Woo Do Hwan, Lee Yoo Mi, Oh Jung Se și Kim Hae Sook au avut cu toții parte de un 2023 de succes cu dramele precum ,,Bloodhounds”,  ,,Strong Girl Nam-soon”, ,,Revenant”, ,,My Demon și ,,Gyeongseong Creature” . 

Toți patru promit un 2024 la fel de distractiv cu drama ,,Mr. Plankton”.  Serialul, scris de scriitoarea ,,It’s Okay to Not Be Okay ” – Jo Yong -, este despre un bărbat care trăiește viața unui călător sau rătăcitor, la fel ca planctonul. Acesta, deși cu o inimă goală, ajunge să se încurce cu o tânără femeie chiar înainte ca ea să se căsătorească cu un moștenitor chaebol. Astfel, bărbatul urmează să se îmbarce în ultima lui călătorie.

Sunteți nerăbdători pentru lansarea acestor k-drame? Care dintre ele v-a atras cel mai mult atenția? 

Articol realizat de Anna B. Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *