Seo Ji Hoon va juca într-un nou serial de mister

Pe 21 noiembrie, agenția actorului Seo Ji Hoon, cunoscut pentru rolurile din “School 2017 ” și “My First Love”, a anunțat că acesta va avea un rol important într-un nou serial de mister și fantezie, care va fi difuzat în 2023. Nu se știu foarte multe detalii despre dramă, dar se pare că povestea are la bază un roman popular pe internet, care se numește “King of Four Pillars of Destiny”. În roman este vorba de un ghicitor care prezice soarta oamenilor și încearcă să o schimbe. Pe lângă firul narativ, vor apărea noi personaje și evenimente care promit să țină telespectatorii în suspans.

Debutul lui Seo Ji Hoon a avut loc în 2016 cu un rol minor în serialul ” Signal “. Actorul coreean este consacrat pentru rolurile lui în: “School 2017 “, “My First Love”, “Season of Blossom”, seriale care pot fi vizionate pe Rakuten Viki. Aceste roluri au dovedit profesionalismul și talentul pe care îl are actorul, iar rolul ghicitorului Geum Tae Young va fi unul cu totul nou pentru el, reprezentând cu adevărat o provocare.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *