Actori coreeni care și-au menționat partenerii în timpul discursurilor lor

De fiecare dată când sunt recunoscuți în timpul ceremoniilor de premiere, actorii coreeni nu uită niciodată să mulțumească oamenilor care i-au ajutat pe parcurs. Asta include familia lor, prietenii, personalul, fanii și, în unele situații, iubirea vieții lor. Unii le dezvăluie numele direct, în timp ce alții oferă doar indicii.

Iată câțiva actori coreeni care și-au menționat partenerii în timpul discursurilor de acceptare a premiilor:

1. Hyun Bin la APAN Star Awards 2020

„Sunt fericit că încep anul 2021 cu un premiu atât de mare. Simt că ar trebui să muncesc și mai mult anul acesta pentru a răsplăti această onoare. Chiar și acum,  Crash Landing On You  primește multă dragoste. Mulțumim fanilor  Crash Landing On You, nu numai din Coreea de Sud, ci din întreaga lume. Au muncit din greu mulți oameni pentru a crea  Crash Landing On You. Sunt recunoscător scenariștilor, regizorilor și întregului personal de producție. A fost o onoare să lucrez cu colegi, seniori și juniori atât de uimitori, care au dat dovadă de mult profesionalism.”

„De asemenea, îi sunt recunoscător Son Ye Jin, al cărei Yoon Se Ri a fost partenerul perfect pentru Ri Jung Hyuk. Datorită interpretării sale geniale ca Yoon Se Ri, Ri Jung Hyuk a reușit să strălucească. Vă mulțumesc. Voi continua să muncesc din greu pentru a putea arăta o latură tot mai bună a mea.”

Hyun Bin și Son Ye Jin
INSTAGRAM/YEJINHAND

2. Lee Jong Suk la MBC Drama Awards 2022

„După ce am terminat serviciul militar, am avut o mulțime de griji, temeri și necazuri care mă chinuiau. Dar la acel moment, a fost cineva care m-a ajutat să găsesc o direcție bună ca ființă umană și să gândesc pozitiv. Chiar am vrut să-i mulțumesc acelei persoane folosind această oportunitate. Vreau să-i spun că îi sunt recunoscător pentru că a fost întotdeauna alături de mine, și că o respect și admir foarte mult.”

Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206
IU
INSTAGRAM/DLWLRMA

3. Lee Seung Gi în timpul SBS Entertainment Awards

„Anul acesta nu a fost ușor pentru mine. M-am simțit epuizat și aveam foarte multe griji. În acele momente grele, a fost alături de mine o persoană specială, care m-a ajutat să depășesc obstacolele și m-a susținut foarte mult. Au fost și mulți alții în jurul meu care mi-au oferit mult sprijin. Aș dori să le mulțumesc tuturor. Datorită lor, am reușit să ajung până aici în acest an.”

Lee Seung Gi
INSTAGRAM/LEESEUNGGI.OFFICIAL
Lee Da De fapt: ziua de naștere, vârstă, biografie, viață personală
INSTAGRAM/XX__DAIN

4. Song Joong Ki în timpul celei de-a 8-a ediții APAN Star Awards

În discursul său de acceptare, acesta și-a menționat familia și pe toți cei cu care a lucrat. El a încheiat discursul cu „Îi mulțumesc iubitei mele Katy, și tuturor prietenilor noștri care ne-au binecuvântat cu prezența lor. Vreau să spun că vă iubesc sincer.”

Song Joong Ki
INSTAGRAM/HI_SONGJOONGKI

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *