Trimiteți poveștile voastre și veți fi publicați aici, la rubrica FANI COREEA

Din momentul când am deschis acest blog, am „cunoscut”, chiar dacă doar online, o mulțime de fete faine, pasionate, la fel ca mine, de filmele, serialele, muzica și cultura coreeană. Și mă bucur mult să văd alți oameni care iubesc Coreea la fel ca și mine. De aceea, m-am gândit că ar fi fain să ne cunoaștem între noi și să ne spunem povestea pe acest blog. Prin urmare, dau startul unei noi rubrici, Fani Coreea, unde voi posta săptămânal un articol despre un fan sau fană K-Pop sau K-drama.

Ce trebuie să faceți dacă doriți să apăreți aici?

Să îmi trimiteți un mail la adresa ene.luisa@gmail.com în care să îmi povestiți cum a început pasiunea voastră pentru Coreea, care sunt dramele preferate, artiștii preferați…orice considerați că este relevant pentru pasiunea voastră legată de Coreea. Ca punct de plecare, puteți porni de la următoarele întrebări:

Când a început pasiunea pentru Coreea?

De ce iubești atât de mult dramele/muzica coreeana?

Artistul preferat și de ce? Drama preferată și de ce?

Ai vizitat Coreea? Cum a fost?

Cuvântul preferat în coreeană. Apropo, ai încercat vreodată să înveți coreeana?

Prima dramă vizionată.

etc.

Puteți să îmi dați numele și o poză cu voi, sau puteți să îmi dați un nickname, un nume fictiv, și să îmi spuneți povestea voastră.

M-aș bucura mult să primesc mailuri de la voi și să ne cunoaștem mai bine între noi. Și, de ce nu, să promovăm împreună cultura coreeană, de care eu sunt îndrăgostită iremediabil.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *