Fani Coreea: Andreea

Am dat startul unei noi rubrici, Fani Coreea, unde voi posta săptămânal un articol despre un fan sau fană K-Pop sau K-drama.

Astăzi o cunoaștem pe Andreea, o tânără frumoasă a cărei pasiune pentru Coreea a început acum 3 ani, datorită unui videoclip cu Min Yoon Gi din BTS. Ea visează să viziteze Coreea de Sud și a început deja să învețe limba coreeană. Să îi urăm succes! 🙂 Citiți povestea ei mai jos.

Pasiunea mea pentru Coreea a început acum 3 ani, când din întâmplare, am văzut un videoclip cu Min Yoon Gi din BTS. De atunci am început, încet încet, să mă îndrăgostesc de tot ce ține de Coreea. Iubesc k-pop-ul pentru că m-a schimbat radical, acum am mai multă încredere în mine, mă accept și mă iubesc așa cum sunt. Ador k-dramele pentru că sunt mult mai romantice și au o poveste din care poți învăța ceva. Un alt motiv pentru care ador k-dramele, este acela ca datorită lor nu mai “judec cartea după copertă”. Fiecare om are un motiv pentru care se comportă într-un anume fel, iar dacă nu cunoști acel motiv este foarte ușor să îl judeci și să îi pui o etichetă gresită.

Una dintre trupele mele preferate este BTS, deoarece datorită lor am descoperit Coreea și datorită lor am învățat să mă iubesc. Alte trupe pe care le ador sunt: The boyz, Victon, Stray kids. De fiecare dată când ascult aceste trupe sau când mă uit la videoclipuri cu ei, oricât de supărată aș fi, ei reușesc să mă scoată din acea stare. Prima k-dramă pe care am văzut-o a fost My secret romance. K-drama mea preferată este A Korean Odyssey, această k-drama este superbă, deci nu am cuvinte să spun cât de mult o ador. Pe lângă faptul că este extrem de romantică, are și mult suspans și mai este și amuzantă. Recomand din suflet această k-drama tuturor, pentru că merită din plin.

Încă nu am vizitat Coreea, dar plănuiesc împreună cu o bună prietenă să o vizităm cât de curând posibil. Cuvântul preferat în coreeană este 사랑 (iubire). Am început de anul trecut să învăț coreeana de una singură, îi destul de greu dar sper să reușesc să învăț măcar la un nivel la care să mă pot descurca cât de cât atunci când o să ajung în Coreea.

Nu uitați că puteți trimite și voi povestea voastră la adresa de mail ene.luisa@gmail.com. Voi alege cele mai frumoase povești și le voi publica pe acest blog. <3

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *