12 vedete coreene din zodia Capricorn

Începem o nouă serie de articole pe site, despre zodii și vedetele coreene – cu această ocazie vedem cu ce artiști din Coreea împărțim aceeași zodie. Semnele zodiacale sunt o modalitate excelentă de a descoperi personalitatea cuiva. Să luăm ca exemplu Capricornii (născuți între 22 decembrie și 20 ianuarie): cei sub acest semn de Pământ sunt cunoscuți a fi hotărâți, muncitori, ambițioși și puternici. Cu aceste trăsături menționate, vă puteți gândi deja cât de grozavi sunt ei ca prieteni și colegi. Ei depun 100% efort în tot ceea ce fac, așa că vă puteți aștepta întotdeauna la rezultate excelente de la ei.

La fel ca în orice altă profesie, celebritățile noastre coreene preferate care sunt Capricorni prezintă și ele aceste caracteristici. Nu e de mirare că sunt admirați de mulți fani! Iată câteva dintre cele mai apreciate celebrități:

Actori coreeni și idoli K-pop care sunt Capricorni

1. BTS V – 30 decembrie 1995

V este cunoscut ca un mare interpret. El este lăudat nu numai de fanii BTS , ci și de colegii săi idoli K-pop, datorită prezenței sale puternice pe scenă și a expresiilor faciale notabile. De asemenea, este un actor bun, care a apărut în K-drama  Hwarang  încă din 2016. Un lucru este garantat: V nu va dezamăgi niciodată!

2. Son Ye Jin – 11 ianuarie 1982

Son Ye Jin este o actriță iubită în întreaga lume. Ea și-a stabilit o carieră solidă datorită talentului remarcabil în actorie, împreună cu dăruirea ei înverșunată față de cariera în actorie. Ye Jin a interpretat diverse roluri de-a lungul întregii sale cariere, iar rolurile ei i-au câștigat statura mult meritată în industrie.

3. Iosua lui SEVENTEEN – 30 decembrie 1995

Joshua este foarte pasionat când vine vorba de meșteșugul său, dovedind dragostea lui uriașă pentru muzică. Când nu cântă pe scenă ca membru al grupului  SEVENTEEN, are o mulțime de hobby-uri, inclusiv să citească, să cânte la chitară și să vizioneze filme. Iată om pasionat care reușește să facă toate lucrurile pe care le iubește!

4. Lee Seung Gi – 13 ianuarie 1987

Lee Seung Gi  este în industrie de mult timp. Alte vedete excelează într-un domeniu, dar el este talentat în multe! Orice rol i se potrivește, fiid un actor foarte versatil. Dacă îl pui să cânte, pregătește-te să te îndrăgostești de vocea lui. De asemenea, poate fii și o gazdă bună de talk-show, fapt care îi dovedește și mai mult versatilitatea. Lee Seung Gi este, fără îndoială, printre preferații fanilor Hallyu!

5. Jisoo de la BLACKPINK – 3 ianuarie 1995

Cea mai în vârstă membă din BLACKPINK  arată perfect trăsăturile unui Capricorn. Înainte de a debuta ca idol K-pop, ea apăruse deja în videoclipuri muzicale și reclame. Jisoo a primit și primul ei rol principal în drama Snowdrop. Entuziasmul ei i-a adus o mulțime de oportunități, făcând-o și mai admirabilă ca individ.

6. Taecyeon de la 14:00 – 27 decembrie 1988

Dacă ai fost în lumea Hallyu de ceva timp, numele Taecyeon n-ar trebui să-ți fie străin. Pe lângă faptul că este membru al grupului K-pop 2PM, el este și actor (prima ta întâlnire cu el ar putea fi în Dream High!). Din punct de vedere academic, Taecyeon a urmat cursurile Școlii de Studii Internaționale a Universității din Coreea și are o diplomă în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Dankook.

7. aespa Winter – 1 ianuarie 2001

Iată-l pe cel mai tânăr de pe listă! Winter este membră a aespa, un grup de fete K-pop care ar putea fi tânăr în industrie, dar a dovedit deja multe. Ea aduce un farmec aparte cvartetului, plus vocea ei puternică care este cu siguranță la un nivel înalt.

8. Hwang In Yeop – 19 ianuarie 1991

Hwang In Yeop a ajuns faimos odată cu K-drama True Beauty. Într-un interviu, actorul a spus că propria lui metodă de a rămâne pe pământ este să deseneze o hartă mentală în care își scrie gândurile și le simplifică. El este, de asemenea, cineva căruia îi place și are încredere în proces. În Yeop a exprimat că, dacă este bun la ceva, se va arăta când va veni momentul.

9. WINNER’s Hoony – 11 ianuarie 1992

Dansatorul principal al lui WINNER a participat în primul sezon al K-Pop Star unde s-a clasat pe locul patru. Pe lângă faptul că este o *mașină de dans*, lui Hoony  îi place să scrie versuri și să creeze videoclipuri TikTok. Un alt lucru pe care îl veți observa la el este simțul său bun în materie de modă, unde poate realiza cu ușurință diferite stiluri.

10. Lee Bo Young – 12 ianuarie 1979

Fiind în industrie atât de mult timp, Lee Bo Young este deja o icoană a ei. Acest Capricorn are multe realizări legate de numele ei, în afară de cariera de actorie. În calitate de absolventă a literaturii coreene, Bo Young a devenit autoare publicată în 2015. Ea este, de asemenea, o regină a frumuseții și un filantrop — o frumusețe certificată cu un scop!

11. TWICE’s Sana – 29 decembrie 1996

Capricornii sunt, de asemenea, cunoscuți a fi de încredere și orientați spre obiective. Astfel de caracteristici sunt prezente în Sana . Se poate observa în nivelul de confort pe care membrii ei TWICE  îl arată de fiecare dată când sunt cu ea. Acest idol K-pop are vizual și talent, dar nu se mulțumește doar cu asta – dă întotdeauna tot ce e mai bun și se observă în spectacolele ei.

12. EXO’s DO – 12 ianuarie,

Pe lângă faptul că este un membru EXO care este grozav la cântat, DO este cunoscut și ca un actor care își joacă rolurile în mod impresionant. Nu se opreste aici: si gateste bine si are licenta culinara!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *