BLACKPINK primește două distincții la MTV VMA de anul acesta

Cvartetul K-pop a câștigat cea mai bună coregrafie și cea mai bună trupă a anului, conform listei câștigătorilor din acest an anunțată de MTV VMA pe pagina sa. Categoria Grupul Anului a fost creată în 2019 pentru a reflecta criticile conform cărora emisiunea de premii nu recunoaște în mod adecvat realizările trupelor de băieți și ale grupurilor de fete. Gigantul K-pop BTS a câștigat de atunci în această categorie timp de patru ani la rând, înainte ca BLACKPINK să revendice onoarea în acest an. Membrul BTS Jungkook a câștigat Song of Summer pentru primul său single solo „Seven (feat. Latto)”, învingând alți concurenți de renume, precum Beyonce, Billie Eilish și Dua Lipa.

Jungkook a fost nominalizat pentru prima dată la premiul pentru „Left and Right”, un single în colaborare cu cântărețul și compozitorul american Charlie Puth, anul trecut, dar nu a reușit să ia acasă o onoare.
BLACKPINK și Jungkook, însă, nu au participat marți la ceremonia de premiere care a avut loc la Prudential Center din Newark, New Jersey. Grupul de băieți Stray Kids a fost desemnat câștigătorul celui mai bun K-pop din acest an cu „5-Star”, single-ul principal al celui de-al treilea album de studio. Grupul de nouă membri a învins alte grupuri populare de K-pop, cum ar fi aespa, Seventeen, BLACKPINK și Tomorrow X Together, pentru a primi onoarea. „Ne facem propria noastră muzică de când ne-am început cariera, așa că acest premiu este și mai important pentru noi”, a spus Stray Kids după câștigarea premiului.

Grupul de băieți Tomorrow X Together (TXT) a fost premiat cu Push Performance of the Year în cadrul evenimentului de pe covorul roșu desfășurat înaintea ceremoniei principale.
Push Performance of the Year îl onorează pe cel mai bun artist dintre cei aleși pentru campania „MTV Push” a canalului de muzică din SUA, care include interviuri și alt conținut cu un artist diferit în fiecare lună. Cele două grupuri de băieți s-au numărat și printre vedetele care au evoluat în cadrul premiilor. TXT a susținut prima reprezentație live a noului său single, „Back for More”, împreună cu starul pop brazilian Anitta, în timp ce Stray Kids a interpretat „5-Star” pentru prima dată la televiziunea americană. (Poate)

BLACKPINK a adăugat o altă distincție portofoliului lor, câștigând titlul de „Cea mai bună coregrafie”. Această victorie remarcabilă a fost pentru piesa lor „Pink Venom”, o melodie care a încântat fanii din întreaga lume și a devenit o emblemă a performanțelor lor de mare energie.Felicitări BLACKPINK pentru această ultimă realizare!

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *