Jennie de la BLACKPINK sugerează lansarea albumul ei solo într-un interviu recent

Într-un interviu recent pentru numărul din octombrie 2023 al revistei „Harper’s Bazaar Korea”, Jennie de la BLACKPINK a făcut o aluzie captivantă în legătură cu viitorul ei album solo. Când a primit întrebări legate de conceptul și genul pe care îl urmărește pentru următoarea sa lansare, ea dat un răspuns un enigmatic care sugera un viitor album solo.


Această tachinare marchează primul indiciu public din partea ei despre albumul solo complet, de la anunțul său în 2021. Având în vedere că a dezvăluit doar două piese solo de la debutul BLACKPINK în 2016, anticiparea este palpabilă în rândul fanilor.


În timp ce Jennie și-a caracterizat gustul muzical ca oscilând între „hip hop” și „R&B”, specificul genului albumului ei solo rămâne învăluit în mister. Cu toate acestea, esența este clară: albumul promite să fie o reflectare autentică a stilului personal al lui Jennie.

Cu speranțe mari pentru o lansare în 2023, fanii abia mai pot aștepta. Împreună cu vestea revenirii BLACKPINK în ultimul trimestru al anului, sunt răspândite speculații dacă albumul lui Jennie va fi lansat înainte sau după revenirea grupului.

Având în vedere prezența activă a lui Jennie pe rețelele sociale, este sigur că în viitorul apropiat va împărtăși mai multe priviri despre călătoria ei solo.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *