Sufletul meu este acolo, în Coreea! Andreea, Fani Coreea

Am dat startul unei noi rubrici, Fani Coreea, unde voi posta săptămânal un articol despre un fan sau fană K-Pop sau K-drama. Astăzi o cunoaștem pe Andreea, o studentă de 23 de ani care a ajuns să iubească serialele coreene datorită dramei Boys Over Flowers, ulterior a descoperit și K-POP și și-a dat seama că sufletul ei este acolo, în Coreea. Ea a mărturisit și că datorită unui articol al meu a citit cartea Patchinko și i-a plăcut mult. Citiți povestea ei mai jos. 🙂

Hei hei hei.. Sunt Andreea..studentă, 23 de ani, și persoană obsedată de Korea .. Ohh my love 코리아 ♥️.
Cum am început să îndrăgesc, de fapt să iubesc această țară?
Încă de prin liceu am descoperit k-dramele.. primul serial a fost Boys Over Flowers… apoi toate vacanțele mele erau în fața calculatorului, urmărind serial după serial, episod după episod. Îmi doream să ajung în Coreea , dar nu visam prea mult.. eram mulțumită cu senzația de relaxare, de liniște pe care mi-o ofereau serialele. ehh.. și asta s-a schimbat, întamplător, sau cred că a fost destinul. :)) O fostă colegă de liceu a postat un story cu un moment de la concertul unei trupe k-pop.. Neștiind că este fan Coreea, i-am pus intrebarea.. și așa mi-a povestit despre trupa BTS. La început, nu am acordat foarte multă importanță..dar după mai multe căutări, după mai multe melodii ascultate ale trupei, acel ceva care exista în mine ( acum sună straniu 🤭), s-a activat.

Oamenii ăia m-au făcut să îmi dau seama că sufletul meu este acolo, în Coreea..
Acum, dupa efectul BTS, nu sunt doar acel simplu fan nebun care le cumpără albume (nu am nici unul), sunt acel om pe care ei îl motivează, îl sensibilizează, îl inspiră. După ei au urmat alte conturi despre Coreea, despre k-pop, despre k-drame.. playlisturi intregi k-pop, liste intregi de k-drame (pff.. greu e să decizi care e următoarea k-dramă)..despre orice..

Mi-am cumpărat cărți pentru a învăța limba coreeană, mi-am descărcat aplicații.. Unde este Coreea sunt și eu..
Datorită dumneavoastră, Ene Luisa, am cumpărat cartea Pachinko.. vai..deci dacă nu o cumpăram, mi-ar fi părut rău, ce rău..eram cu 30% mai departe de ceea ce iubesc.

Recent, am comandat de pe site-ul unor tineri coreeni, Inspire me Korea, un Inpire me Box.. ( un fel de pachet cu minunății din Korea, diferite chestii în funcție de sezon).. am așteptat cu sufletul la gură să ajungă acea cutie.. parcă era magică. Iar când a ajuns, am fost ca un copil mic si prostuț care primeste jucăria mult așteptată.
Nu am cuvinte de ajuns să exprim de ce iubesc țara aia (sunt conștientă și de acele minusuri pe care le are dar nu sunt la vedere), dar pasiunea mea, obsesia , cum ar numi-o unii, este prea mare ca să mă las influențată de ele. Vreau să știu, să învaț tot ce înseamnă Korea, cu toate că uneori am memoria scurtă și uit chestii..:)) Dar le voi nota și le voi pune într-un seif ( sper să nu uit si codul :)) Este un obiectiv, nu o simplă dorință, ca eu sa vizitez această țară. Nu voi muri până când nu voi păși în țara aia.
Ohh.. și ca o paranteză, din cauza unui mic eșec, a unei șanse pierdute de a merge cu un proiect in Japonia, mi-am dat seama că și Japonia este ceea ce mă atrage... iar cartea Pachinko, pentru ca le-a cuprins pe amândouă, a devenit cartea preferată. Cred că într-o viață anterioară, am trăit pe acolo. 

Gata, am încheiat, asta este în mare, dar sufletul meu adoră, iubește, se hrănește cu pasiunea pentru culturile acestea!!
Acum chiar am incheiat!! 

Me+🇰🇷🇯🇵= ❤️

Nu uitați că puteți trimite și voi povestea voastră la adresa de mail ene.luisa@gmail.com. Voi alege cele mai frumoase povești și le voi publica pe acest blog. <3

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *