Park Min- Young separă dragostea de căsătorie în „Love In Contract”

Una dintre cele mai simpatice și îndrăgite actrițe coreene, Park Min Young, a revenit pe ecrane cu un nou serial, Love In Contract. Aici joacă un rol diferit față de cele cu care ne-a obișnuit până acum – dacă în trecut juca roluri mai ingenue, în noul serial joacă un personaj care a divorțat de o mulțime de ori în trecut, și abia împlinește 30 de ani. Acesta nu e o persoană cu calități negative, doar că natura căsătoriior ei e contractuală. Pentru o sumă fixă, ea se preface că este soția cuiva, inclusiv din puct de vedere legal. Aceasta se căsătorește cu clienți care fie vor să-și facă părinții fericiți, fie să impresioneze prieteni, sau pur și simplu să ascundă faptul că ei chiar nu vor să se căsătorească.

Toate contractele decurg conform regulilor. Sang-eun își respectă clauzele, iar când căsătoria își îndeplinește scopul, ea obține un divorț necontestat. Aceasta a adoptat acest mod bizar de a face bani pentru a-și achita datoriile acumulate de-a lungul anilor, dar își dă seama că în curând va trebui să-și găsească altă activitate, ajungând deja să fie recunoscută la toate casele de căsătorie din Coreea. Aceasta plănuiește să renunțe la viața aceasta și să se mute în Canada cu colegul ei de cameră gay, care este și unul dintre foștii ei soți falși. Sang-eun și Woo Gwang-nam, interpretat de Kang Hyoung-suk, devin prieteni apropiați.

Un singur lucru o mai reține – ultimul ei client, Jung Ji-ho, interpretat de Go Kyung-po. Ji-ho, un tip retras, vrea doar să ia masa cu ea de trei ori pe săptămână, vorbește rareori cu ea, și totuși reușește să o facă să se atașeze de el.

În toată încurcătura se adaugă și Kang Hae-jin, interpretat de Kim Jae-young. Viața acestuia este complicată de numărul de femei care se îndrăgostesc mereu de el, dar el încă tânjește să-și găsească prima lui dragoste adevărată, care se dovedești în final a fi chiar Sang-eun.

Împărțită între obligațiile ei profesionale și sentimentele pe care le nutrește atât pentru Ji Ho, cât și pentru Hae-Jin, Sang Eun se află într-o situație dificilă. Cum își poate menține profesionalismul atunci când inima ei o conduce în două direcții diferite?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *