Netflix va produce un film documentar despre Bong Joon-ho, regizorul Parasite

'Parasite' director Bong Joon-ho is seen in this photo provided by Netflix. Yonhap
Regizorul „Parasite” Bong Joon-ho, într-o fotografie oferită de Netflix.

Netflix a anunțat recent că va realiza un film documentar care se va concentra pe regizorul „Parasite”, Bong Joon-ho, fiind setat în perioada tinereții acestuia.

Pregătit pentru lansare anul viitor, noul film cu titlul de lucru „Yellow Door: Looking for Director Bong’s Unreleased Film” va aprofunda povestea din spatele primului scurtmetraj al lui Bong realizat în perioada de studenție a acestuia, potrivit serviciului global de streaming.

Scurtmetrajul din 1992, „Looking for Paradise”, a fost proiectat pentru prima și ultima dată pentru 10 membri ai clubului său cinefil, Yellow Door, de Crăciunul acelui an. De atunci nu a putut fi vizionat niciunde.

'Parasite' director Bong Joon-ho is seen in this photo provided by Netflix. Yonhap
Actrița Kim Hye-ja, stânga, pozează cu regizorul Bong Joon-ho într-un eveniment de promovare a filmului „Mother”.

Documentarul Netflix e regizat de Lee Hyuk-rae, care a fost membru al clubului de film. El i-a intervievat pe toți cei 10 membri ai publicului care au văzut primul film al lui Bong împreună, pentru a explora originile carierei artistului câștigător al Oscarului, a declarat Netflix.

Bong Joon-ho

Celebrul regizor Bong Joon-ho lucrează de asemenea la un nou film, numit Mickey 17, cu Robert Pattinson în rolul principal. Acesta va apărea pe marile ecrane abia în 2024.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *