Mare onoare pentru BLACKPINK: trupa a primit un ordin britanic de la Regele Charles

LONDRA — BLACKPINK a primit miercuri 22 noiembrie, un ordin britanic prin care se recompensează contribuțiile la arte și științe de la Regele Charles al III-lea, cu ocazia vizitei de stat a președintelui Yoon Suk Yeol în Regatul Unit.

În timpul unei ceremonii speciale de investitură la Palatul Buckingham, regele a acordat grupului de fete Membru al celui mai Excelent Ordin al Imperiului Britanic (MBE) pentru a recunoaște rolul grupului K-pop în transmiterea mesajului sustenabilității audienței globale, în calitate de ambasadori ai președinției Marii Britanii a Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2021.

MBE recompensează o realizare sau un serviciu extraordinar pentru comunitatea britanică. Este cea mai scăzută dintre cele cinci clase ale ordinelor britanice și este acordată persoanelor care au contribuit la arte și științe, lucrează cu organizații de caritate sau în serviciul public.

Printre muzicieni, Beatles și Adele au mai primit această onoare în 1965, respectiv 2013.

În timpul ceremoniei, Yoon a lăudat ceea ce a spus că este „impresionant” la grupului de fete; campaniile de promovare a conștientizării globale cu privire la schimbările climatice și și-a exprimat speranța că BLACKPINK poate continua astfel de activități.

BLACKPINK a primit deja laude într-un banchet de stat la care au participat rege și Yoon cu o zi mai devreme. În timpul discursului său, regele Carol a aplaudat rolul grupului de fete strigând numele fiecărui membru și a spus că „nu poate decât să admire”; cum pot acorda prioritate problemelor climatice, precum și cum pot fi superstaruri globale.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *