Figurinele Blackpink Funko Pop sunt acum disponibile pentru vânzare

Grupul de fete K-pop Blackpink a cucerit topuri și stadioane în ultimii șapte ani. Acum vor cuceri rafturile magazinelor cu noile figurine Blackpink. Pe 11 octombrie, compania de jucării Funko a dezvăluit oficial linia sa de figurine Blackpink Funko Pop, care le prezintă pe Jisoo, Jennie, Rose și Lisa în ținutele pe care le-au purtat în videoclipul lor Shut Down.

Figurile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Funko pentru suma de 12 USD, iar stocurile de pe site par să scadă rapid.

Figurile Funko Pop înfățișează de obicei icoane ale culturii pop având trăsături exagerate, cum ar fi un cap supradimensionat și ochi mari. Marvel, My Little Pony și Star Wars sunt câteva dintre francizele care au colaborat cu Funko.

Blackpink a debutat în 2016 și de atunci a devenit unul dintre cele mai de succes grupuri K-pop din toate timpurile. Membrii Blackpink sunt încă în procesul de negociere cu YG Entertainment – ​​circulă zvonuri că nu toți patru își vor reînnoi contractele cu casa de discuri.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *