Creatoarea Sailor Moon ilustrează coperta noului single al lui Jennie de la BLACKPINK

Renumita creatoare a celebrelor desene Sailor Moon, Naoko Takeuchi, și-a împrumutat talentele artistice pentru a crea frumoasa coperta pentru cel mai recent single al lui Jennie de la BLACKPINK – „You & Me”.

Noul single al lui Jennie a îndeplinit în mod plăcut așteptările fanilor. Piesa, intitulată „You & Me”, a urcat rapid în topurile numeroaselor platforme muzicale, subliniind sprijinul puternic al fanilor de care se bucură membra BLACKPINK. Nu numai că a intrat în topul Genie Top 200 pe un impresionant loc al treilea, dar și-a făcut debutul și pe locul șapte în topul 100 al Melon.


După lansarea piesei „You & Me”, fanii au observat rapid coperta distinctivă. Ei au subliniat asemănarea izbitoare dintre coperta single-ului și arta originală manga a seriei de animație populare la nivel global, Sailor Moon. Stilul artistic al lui Naoko Takeuchi este renumit pentru estetica sa unică, care combină lucrarea în linie delicată cu detalii complicate – un stil care pare să fi găsit drum spre coperta lui Jennie.

S-a dezvăluit rapid că artistul din spatele copertei a fost într-adevăr creatoarea Sailor Moon, cu numele Naoko Takeuchi marcat în colțul din stânga jos al artei.

Contribuția lui Naoko Takeuchi a adăugat un strat suplimentar de intrigă single-ului lui Jennie. În calitate de persoană responsabilă pentru înființarea Sailor Moon, una dintre cele mai îndrăgite francize anime din lume, implicarea ei a stârnit inevitabil interes și entuziasm în rândul fanilor atât ai Jennie, cât și a celebrului serial manga.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *