BLACKPINK scrie istorie: singurul grup de fete care are 21 piese cu peste 200 milioane de stream-uri pe Spotify

BLACKPINK a demonstrat încă o dată că se ridică la înălțimea reputației lor de superstaruri globale și regine Kpop, devenind singurul grup de fete care are 21 de piese care depășesc 200 de milioane de stream-uri pe Spotify. Cea mai recentă melodie care a atins această piatră de hotar pe Spotify este „Crazy Over You”.

În prezent, cele 2 grupuri feminine cu cele mai multe cântece care depășesc 200 de milioane de streamuri pe Spotify sunt BLACKPINK (21) și Little Mix (12), fiecare reprezentând Coreea de Sud și, respectiv, Marea Britanie.

În plus, BLACKPINK a stabilit un nou record ca primul grup de fete din istorie care a realizat 2,7 miliarde de stream-uri pe Spotify într-un singur an calendaristic. Această realizare depășește propriul lor record anterior, stabilit în 2022.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *