Filmul de comedie coreean „Men of Plastic” s-a vândut pe 32 de piețe internaționale

The poster of 'Men of Plastic' is seen in this photo provided by its distributor Showbox. Korea Times file

Filmul coreean de comedie „Men of Plastic”, cu tematică medicală, cu Ma Dong-seok, cunoscut și sub numele de Don Lee, a fost vândut pe 32 de piețe de peste mări, a declarat marți distribuitorul său Showbox. Filmul regizat de Lim Jin-sun prezintă o poveste despre Apgujeong, un cartier bogat al zoeni Gangnam, aglomerat de prea multe operații plastice.

Ma, actorul din spatele filmelor de comedie de acțiune de mare succes „The Roundup” (2022) și „The Outlaws” (2017), joacă rolul unui om de afaceri care are o „idee ucigașă” de a deschide o clinică grandioasă de chirurgie plastică în „mecca frumuseții”.

Jung Kyung-ho joacă rolul unui chirurg plastician priceput care face echipă cu omul de afaceri nativ din Apgujeong.

Filmul a intrat în cinematografele din Hong Kong și Taiwan săptămâna trecută și va fi lansat în cinematografe în Statele Unite și Canada vineri și în Singapore pe 22 decembrie. Va întâlni publicul din Vietnam și Indonezia luna viitoare.

Lansat pe piața internă pe 30 noiembrie, „Men of Plastic” s-a clasat pe locul al doilea în box office-ul local în weekendul de deschidere din 2-4 decembrie, cu 214.000 de intrări, potrivit datelor din industrie.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *