Top K-drama OST 2022

Una dintre cele mai mari bucurii pe care le poți simți este să asculți artistul tău preferat cântând melodia unei k-drama pe care o urmărești. Din momentul acela îți dai seama că acea k-drama va fi specială pentru tine. Așadar am creat un top al melodiilor OST din 2022 care mi-au capturat inima și m-au făcut să retrăiesc momentele frumoase și pline de suspans pe care le-am simțit atunci când urmăream acel serial.


1. My Loneliness Calls You-Suran (Tomorrow)

Choi Joon-Woong (Rowon) este un tânăr care ajunge în comă încercând să salveze un străin. Trăind nici ca om, nici ca fantomă, el este recrutat de un grup de îngeri ai morții să lucreze împreună pentru a-i salva pe cei ce vor să își pună capăt vieții. O k-drama plină de tristețe dar și speranță și fericire. De obicei ascult “My Loneliness Calls You” când sunt supărată și vreau să plâng. La început te simti trist, de parcă îți lipsește ceva dar în final te calmează și te asigură că totul va fi bine.


2. Magic In You- Ji Chang Wook, Sondia, Ye.Z, Lee Yeseul (The Sound of Magic)

https://www.youtube.com/watch?v=mieD2vX7wcc

“Crezi în magie?” Ri-eul (Ji Chang-Wook) apare în viața a doi adolescenți care nu mai cred în vise și magie. El îi ajută prin a-i învăța că magia este reală. Îi ajută să poată visa, să știe că magia există în toți și noi trebuie doar să credem în ea. Cel mai surpinzator lucru pentru mine a fost să îl aud pe Ji Chang-Wook cântând. Un om cu așa multe talente pot spune că este chiar magic.

3. You Are Mine-Victon (A Business Proposal)

Cuplurile din această k-drama au o chimie extraordinară, încă din primul episod. O comedie romantică cu Kim Se-Jeong și Ahn Hyo-Seop unde printr-o serie de evenimente neașteptate caracterele ajung să se îndrăgostească unul de altul. Versurile piesei “You Are Mine” exprimă exact caracterul personajului principal care este dominant și direct, ce nu renunță ușor atunci când își da seamă că s-a îndrăgostit. O serie pe care nu o poți rata dacă ești un romantic incurabil.

4. Love Letter (with you)-Big Naughty (Alchemy of souls)

Cu toții iubim o poveste de dragoste ce ia naștere într-o lume imaginară unde magia există. Naksu este o asasină ce își salvează viața prin mutarea sufletului în Mu Deok-i (Jung So-Min). Așa îl întâlnește pe Jang-Uk (Lee Jae-Wook) ce o recunoaște și vrea să-i devină ucenic. Am fost plăcut surprinsă să aflu cine cantă “Love Letter (with you)” și pot spune că vocea lui se potrivește perfect cu ritmul melancolic. Dacă ești un fan al filmelor “fantasy”, aceast serial coreean este perfect pentru tine.

5. Drawer- 10CM (Our Beloved Summer)

După 10 ani de la filmarea unui documentar, doi foști iubiți se reîntâlnesc și sunt “forțați” să retrăiască toate momentele bune și rele pe care le-au avut împreună în timpul anilor de liceu. Când asculți “Drawer“, simți că îți e dor de prima ta iubire, de casa ta din copilărie și de momentele în care te bucurai că înveți ceva nou pentru prima dată. Este cea mai bună alegere a vedea această k-drama atunci când te simți nostalgic.


6. Go-DK (Twenty Five-Twenty One)

Felul în care DK (Seventeen) cântă melodia îmi pune un zâmbet pe buze chiar și când sunt supărată. Este foarte energică, te înviorează și te faci să crezi că poți face orice. “Twenty Five-Twenty One” este acel gen de k-drama ce se concentrează pe tinerețe, vise și greutățile pe care le întâmpini ca tânăr adult în viața de zi cu zi. Nah Hui-Do (Kim Tae-Ri) și Baek Ijin (Nam Jiu-Hyuk), personajele principale, ne arată cum este să lupți pentru pasiunea ta, să nu renunți niciodată la visele tale, fiindcă merită să treci peste greutăți și obstacole pentru ceea ce iubești.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *