3 seriale asiatice care apar pe Neflix de Ziua Îndrăgostiților

Ziua îndrăgostiților sau Sfântul Valentin este sărbătorită în fiecare an pe data de 14 februarie. O sărbătoare care vine din Statele Unite ale Americii, ea a fost adaptată de către fiecare țară, astfel, în Coreea de Sud Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele 12 zile ale iubirii celebrate în fiecare an. Cele mai populare zile dintre cele 12 sunt White Day și Ziua Îndrăgostiților. Pe 14 februarie, femeile oferă cadouri bărbaților, iar luna următoare de White Day bărbații vor oferi cadouri femeilor. În luna iubirii, apar pe Netflix 2 seriale coreene și un film indonezian, toate având ca temă iubirea.

Iubesc să te urăsc apare pe 10 februarie și este o comedie romantică de 10 episoade, a câte 52 de minute fiecare. Serialul spune povestea unei avocate care urăște să fie învinsă de bărbați și un actor care nu are încredere în femei. Ambii desconsideră iubirea și nu o vor în viața lor, însă totul se schimbă după ce sunt obligați să iasă împreună. Protagonista este Kim Ok Bin, o actriță în vârstă de 36 de ani renumită pentru rolul ei din filmul Setea. Debutul acesteia a fost în 2004 la un concurs de frumusețe, iar în 2005 a apărut în filmul Voice. Protagoonistul, Yoo Teo, este un actor coreean născut în Germania, în vârstă de 41 de ani, cunoscut pentru rolurile sale în: New Year Blues, One on One, Love Fiction sau Dr. Brain.

Serialul Curs intensiv de dragoste are 16 episoade și este o comedie romantică. O mamă cu o inimă de aur intră în lumea nemiloasă a educației private pentru fiica ei, care își dorește foarte mult să participe la cursurile unui profesor renumit de matematică. Serialul apare pe 11 februarie, iar din distribuție fac parte Jeon Do Yeon, o actriță în vârstă de 49 de ani, ea fiind a doua actriță coreeană care a câștigat un premiu la Festivalul de Film de la Cannes. Jung Kyung-ho, actor de 39 de ani, este cunoscut pentru rolurile sale din serialele de pe Netflix Coridoarele Spitalului și Înțelepciunea închisorii.

Dragul meu David apare pe 9 februarie și este un film indonezian, care urmărește viața complicată a unei adolescente eminente, după ce vlogul ei ficțional despre cel pe care îl iubește ajunge să fie văzut de toată școala. Protagonista, Shenina Cinnamon, este o actriță în vârstă de 23 de ani, care în 2021 a primit premiul Citra pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film Indonezian pentru rolul principal avut în Photocopier, unde și-a făcut și debutul.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *