La mulți ani Jungkook: artistul BTS a împlinit 26 de ani – fanii din întreaga lume sărbătoresc

Jungkook, cel mai tânăr membru al trupei de băieți K-pop BTS, a împlinit 26 de ani, iar fanii săi din întreaga lume vor să se asigure că toată lumea știe asta. Site-ul de fani Jungkook Global Website a plătit pentru un mesaj pe un panou publicitar din Times Square din New York, în timp ce Jungkook China a transmis urări de bine pe ecranele de la COEX Media Tower din Seul.

Fanii maghiari ai cântărețului au luminat panouri publicitare la Centrul Comercial Allee din Budapesta, în timp ce fanii săi japonezi au făcut același lucru în Shinjuku din Tokyo. Și Bangkok sărbătorește ziua lui de naștere – cu un panou pe Empire Tower.

Afișe și ecrane cu LED-uri cu Jungkook au apărut și în stațiile de metrou din Taipei și Seul.

Fan-cluburile vedetei pop au strâns bani pentru a face donații în numele lui pentru diverse cauze. Jungkook Japonia, de exemplu, a donat 10 milioane de woni (7.500 de dolari SUA) Spitalului de Copii al Universității Naționale din Seul – un loc căruia cântărețul însuși a donat anterior bani, în valoare de 1 miliard de woni.

Membrii grupului au fost ocupați de când au anunțat, în iunie 2022, că vor intra într-o pauză temporară.

Jin și J-Hope s-au alăturat armatei sud-coreene pe 13 decembrie 2022 și, respectiv, pe 18 aprilie 2023. Suga și-a inițiat propriul proces de înrolare, în timp ce RM, Jimin și V nu au spus încă când se vor înrola.
Ei vor trebui în curând – bărbații sud-coreeni apți de muncă cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani trebuie să servească în armată timp de doi ani.

Născut la Busan, Coreea de Sud, la 1 septembrie 1997, Jungkook nu a anunțat când se va înrola în armată, dar va trebui să fie până în 2027, care va fi ultimul an în care se va putea înrola.

El este, de asemenea, cel mai recent și al șaselea membru BTS care și-a făcut debutul solo oficial – ultimul, V, urmează să lanseze primul său album, Layover, pe 8 septembrie.

Este sigur să spunem că Jungkook se bucură de o carieră în plină expansiune ca membru al grupului de superstaruri și, de asemenea, ca artist solo.

După ce a renunțat la single-ul său solo de debut, „Seven”, pe 14 iulie, a devenit primul grup asiatic care a ajuns în topul Top Songs Weekly Top Songs – Global al Spotify timp de șase săptămâni consecutiv.

„Seven” a fost desemnată a treia melodie cea mai difuzată a verii pe Spotify, după „Ella Baila Sola” de Eslabon Armado și Peso Pluma și „Where She Goes” a lui Bad Bunny.

BTS a câștigat mai multe premii de la Korean Music Awards, Billboard Music Awards și American Music Awards. De asemenea, au fost nominalizați, fără să câștige, la diferite categorii la Premiile Grammy timp de trei ani succesivi (2021-2023).

În 2018, BTS a primit prestigiosul Ordin al Meritului Cultural din partea guvernului sud-coreean, ca recunoaștere a eforturilor lor de a promova cultura coreeană prin muzica lor. Trupa a colaborat cu mulți artiști internaționali, printre care Coldplay, Ed Sheeran, Charlie Puth și Nicki Minaj.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *