MONSTA X – REGII DUALITĂȚII

Regii Dualității. Fanii reacționează la fotografiile concept ale trupei Monsta X, pentru cel de al 12-lea lor mini album, REASON.

Pe 24 decembrie 2022, Monsta X a lansat prima versiune a fotografiilor concept pentru viitoarea lansare a mini albumului, Reason, care conține fotografii individuale și de grup. Albumul, care urmează să fie lansat pe 9 ianuarie 2023, va reprezenta prima revenire a grupului de la ultimul lor EP, Shape Of Love.

După lansarea fotografiilor concept, fanii nu şi-au putut reține entuziasmul pentru idolii lor care au revenit în sfârşit. Un Twitterati a scris: „Monsta X sunt regii Dualității.”

Fotografiile de concept simple dar elegante şi zgomotoase i-au făcut pe fani să fie nostalgici pentru revenirea acestora. Pe măsură ce au au apărut tot mai multe detalii despre album, fanii s-au bucurat şi au numărat zilele până la momentul în care vor asculta, în sfârşit, melodii proaspete ale idolilor.

Monsta X a anunțat oficial că al doisprezecelea lor mini-album, Reason, va fi lansat oficial pe 9 ianuarie 2023, la ora 18:00 KST (ora Coreei de Sud). Potrivit listei de melodii, se spune că albumul are şase piese, iar albumul fizic include patru versiuni diferite. Odată cu lansarea primei versiuni a fotografiilor conceptuale pe 24 decembrie, fanii sunt nerăbdători să vadă ce le rezervă celelalte trei versiuni.

Idolii erau îmbrăcați în stiluri simple, dar elegante, în timp ce în timp ce îşi accesorizau îmbrăcămintea din piele cu bijuterii de argint. Servind perfect aspectul emo, Monsta X a lansat nu doar fotografii de grup, ci şi fotografii solo. Grupul de băieți K-POP format din cinci membri a fost împărțit în două unități: una cu I.M şi Min Hyuk , iar cealaltă cu Ki Hyun , Joohoney şi Hyug Won.

„Sunt atât de superbi!”, au reacționat fanii la cele mai recente fotografii de concept de revenire ale trupei Monsta X pentru Reason. De când vestea despre revenire a devenit virală, fanilor le-a fost greu să nu îşi arate entuziasmul de a vedea grupul de băieți înapoi pe scenă după o pauză de şapte luni de la ultimul lor EP. Deşi nu au lansat niciun fragment care să sugereze cum va suna albumul, Monbebe (fandom-ul Monsta X) are aşteptări mari şi sunt încrezători, având în vedere standardele pe care idolii le-au stabilit cu lansările lor anterioare.

Se pare că lansarea de fotografii conceptuale cu idolii în ținute emo-gotice şi un decor simplu a atras mult mai multă atenție şi inevitabil fanii sunt foarte atenți la detaliile şi complexitățile aspectului lor. Fotografiile solo le-au alimentat entuziasmul, deoarece idolii arătau uimitor în fotografiile lor de concept.

Având în vedere că albumul va fi lansat la mai puțin de o lună distanță, Monsta X şi-a lansat programul promoțional, apărând în multe interviuri şi emisiuni de varietăți. Grupul a apărut ca al treilea invitat la KBS K-POP Gambler Tour. Trei dintre membri, Min Hyuk, Joohoney şi I.M, au participat la spectacolul organizat la West Gate Market di  Daegu şi la Daegu E-world, un parc de distracții.

Cu un program plin şi o serie de evenimente aşteptate cu nerăbdare, fanii Monsta X vor avea un început interesant de an nou 2023, așteptând cu nerăbdare lansarea celui de al doisprezecelea mini-album al trupei.

Articol scris de către colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *