Actrița Go Sung Hee, din “My Holo Love”, s-a căsătorit

Nunta actriței Go Sung Hee, cunoscută pentru rolul principal din serialul “My Holo Love”, a fost anunțată de către agenția sa la începutul lunii octombrie și a avut loc pe 20 noiembrie. Tot agenția a mai spus că soțul actriței nu este faimos și nu vrea să ofere detalii despre el sau despre relația lor de cuplu. Evenimentul a fost unul privat, s-a ținut la un hotel din Seul și au participat persoane cunoscute, cum ar fi: jucătoarea de volei Kim Yeon-Koung sau modelul Kang Seung-Hyun. După ceremonie, Go Sung Hee a postat mai multe fotografii cu ea în rochia de mireasă pe instagram. Celebritățile din Coreea de Sud țin foarte mult la viața privată și nu vor să fie amestecată cu cea profesională, în ciuda insistențelor fanilor.

Actrița Ko Sung Hee are 32 de ani și a avut debutul în anul 2013, iar de atunci a jucat în mai multe seriale și filme: ” Gaus Electronics “, “Suits”, ” My Beautiful Bride “, “Mother”, ” Trade Your Love”, “My Holo Love”.

În 2020 a avut rol principal în serialul de dragoste și fantezie “Holograma mea iubită”, producție Netflix, unde a jucat alături de Yoon Hyun-min. Povestea urmărește viața tristă și retrasă a unei femei. Din întâmplare, găsește o pereche de ochelari cu ajutorul cărora poate întâlni o hologramă humanoidă, iar femeia se îndrăgostește de aceasta, în ciuda faptului că, holograma arată la fel ca și creatorul ei irascibil și greu de suportat.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *