Top 3 seriale cu Lee Joon Gi

Lee Joon Gi este, din punctul meu de vedere, cel mai bun actor coreean. Mi se pare cel mai versatil, capabil să interpreteze atât roluri de comedie, istorice, negative, romantice. A jucat chiar și într-un film de la Hollywood, Resident Evil: The Final Chapter, alături de Milla Jovovich. În ciuda succesului său, l-am urmărit în numeroase interviuri și mi se pare extraodinar de modest, amabil și amuzant.

Lee Joon Gi alături de Milla Jovovich, la conferința de presă pentru Resident Evil

Iată dramele mele preferate, cu Lee Joon Gi în rolul principal.

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (2016)

În seara unei eclipse solare, o femeie de 25 de ani, Go Ha-jin, călătorește înapoi în timp, în anul 941 al dinastiei Goryeo. Acolo este Hae Soo, care trăiște la curtea regelui și a celor 14 fii ai săi. Deși inițial se îndrăgostește de cel de-al 8-lea prinț, Wang Wook, Hae Soo ajunge să lege o legătură cu cel de-al 4-lea prinț, Wang So. Acesta este considerat cel mai crud dintre ei, și este ostracizat de oameni și familie. Ea îl ajută să devină mai deschis cu cei din jur și să își vindece rănile din copilărie. Este o poveste de dragoste atât de frumoasă, dar totodată dureroasă…pregătiți-vă să plângeți când urmăriți serialul.

Lawless Lawyer (2018)

Fostul gangster Bong Sang Pil lasă trecutul violent în urmă pentru a deveni avocat. Scopul său este să răzbune moartea tragică a mamei sale. Mi-a plăcut mult de Lee Joon Gi în acest rol – joacă atât de bine, iar scenele de acțiune sunt geniale.

Flower of Evil (2020)

Baek Hee-sung pare soțul perfect cu o familie perfectă. Însă în realitate ascunde un trecut întunecat, fiind implicat într-o serie de crime și are probleme psihice. Soția sa, Cha Ji-won, nu bănuiește nimic, îl crede soțul perfect, și culmea, ea este cea care investighează aceste crime. Deși inițial Baek Hee-sung pare personaj negativ, treptat descoperim că lucrurile nu stau chiar așa. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun rol al lui Lee Joon Gi. Joacă atât de bine rolul unui om cu probleme psihice și traume din copilărie, încât uiți că este vorba de ficțiune.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *