5 seriale coreene delicioase, cu și despre mâncare

Serialele coreene nu sunt doar despre dragoste ci și despre…mâncare. Dacă sunteți fani K-Drama, cu siguranță ați observat cu câtă poftă mănâncă personajele și cât de mult iubesc mâncarea coreenii. Iată câteva dintre dramele mele preferate, cu muuultă mâncare. Spuneți-mi și voi în comentarii care este drama voastră preferată, ce are ca temă mâncarea. 🙂

1. Chocolate (2019)

Cu actorii Ha Ji Won, Yoon Kye Sang, Jang Seung Jo, Yoo Teo, Min Jin Woong

În această K-Drama, totul începe cu o mâncare bună de fructe de mare. Bucătarul aspirant Lee Kang (Yoon Kye Sang) îi gătește lui Moon Cha Young (Ha Ji Won) o porție de mâncare pe care ea o va păstra în suflet întotdeauna. Acest serial ne arată că mâncarea poate avea un impact important în viața noastră.

2. Oh My Ghost (2015)

Cu actorii Park Bo Young, Cho Jung Seok, Lim Ju Hwan, Kim Seul Gi

Deși Oh My Ghost are o temă supranaturală, și anume protagonista este posedată de o fantomă, totul se petrece într-un restaurant unde lucrează timida Na Bong Sun (Park Bo Young). Ea este asistenta bucătarului Kang Sun Woo (Cho Jung Seok), care este totodată și patronul restaurantului. Protagonista ajunge să fie posedată de Shin Soon Ae (Kim Seul Gi), care este o fată sigură pe ea și astfel o ajută să îl cucerească pe Kang Sun Woo, de care era îndrăgostită în secret. Este o comedie romantică simpatică, ce te va binedispune și te va face să salivezi la minunatele feluri de mâncare pe care protagoniștii le pregătesc.

3. Let’s Eat (2013-2018)

Cu actorii Yoon Doo Joon, Lee Soo Kyung

Cele 3 sezoane din Let’s Eat se învârt în jurul bucătarului Koo Dae Young (Yoon Doo Joon), care se mută în diverse cartiere din Seul și întâlnește o mulțime de oameni interesanți, legând prietenii în jurul mesei. 🙂 Este o comedie drăguță care îți arată cum mâncarea ne aduce împreună.

4. Wok Of Love (2018)

Cu actorii Lee Joon Ho, Jang Hyuk, Jung Ryeo Won

Seo Poong (Lee Joon Ho) lucrează ca chef la un restaurant chinezesc și vrea cu orice preț să aibă succes. Soția lui, Seok Dal Hee (Cha Joo Young) l-a înșelat cu Yong Seung-Ryong (Kim Sa Kwon), CEO-ul unui hotel unde lucra. Seo Pong vrea să fure toți clienții restaurantului de la hotel și să îi aducă la noul restaurant unde lucrează, pentru a se răzbuna. De aici intervin o mulțime de peripeții, mai ales că patronul restaurantului chinezesc este un gangster.

5. Pasta (2010)

Cu actorii Gong Hyo Jin, Lee Sun-Kyun, Lee Ha-Nee

Mie îmi place mult Gong Hyo Jin și am urmărit toate serialele în care joacă. În această K-drama joacă rolul lui Seo Yoo Kyung, care lucrează la un restaurant italian, fiind pe punctul de a fi avansată la rangul de assistant pasta chef. Dar lucrurile devin încurcate când șeful său, Totti, este înlocuit de arogantul Chef Choi Hyun Wook (Lee Sun Kyun), care crede că femeile nu pot fi bucătari de succes.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *