Cele mai memorabile săruturi din KDramas care au captivat inimile telespectatorilor

Serialele coreene au reușit să cucerească publicul din întreaga lume cu poveștile lor fascinante, personajele bine conturate și, desigur, momentele romantice care te fac să simți fiorii iubirii. Unul dintre cele mai așteptate și îndrăgite momente din orice KDrama este sărutul dintre protagoniști (care se întâmplă de obicei în episodul 10). Aceste scene de dragoste intensă au devenit celebre și sunt adesea reînviate în inimile fanilor. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai faimoase săruturi din KDramas, descriind scena, actorii și poveștile seriei.

“Descendants of the Sun” (titlu original: “Taeyangui Hooye”)

Actori principali: Song Joong-ki și Song

“Descendants of the Sun” este unul dintre cele mai populare seriale coreene ale tuturor timpurilor. Serialul spune povestea unui căpitan al forțelor speciale, Yoo Si-jin (Song Joong-ki), și a unei doctorițe, Kang Mo-yeon (Song Hye-kyo), care se întâlnesc într-o misiune umanitară într-o țară fictivă din Asia de Sud-Est. În ciuda diferențelor lor inițiale, cei doi dezvoltă o legătură profundă pe parcursul serialului.

Scena sărutului este un moment deosebit de așteptat de către fanii seriei. Într-un moment plin de emoții, Yoo Si-jin și Kang Mo-yeon se regăsesc într-o zonă pustie, după ce s-au separat din cauza unor circumstanțe dificile. În mijlocul războiului și a pericolului, cei doi își descoperă sentimentele unul față de celălalt și se sărută pasional, transmițând o conexiune intensă și emoționantă.

“Goblin” (titlu original: “Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi”)

Actori principali: Gong Yoo și Kim Go-eun

“Goblin” este o dramă fantastică și romantică despre un goblin imortal (Gong Yoo) și o fată obișnuită, Ji Eun-tak (Kim Go-eun). Împreună, explorează întrebări profunde despre moarte, destin și iubire adevărată. Sărutul dintre goblin și Eun-tak are loc într-un cadru romantic, în timpul cinei și este foarte pasional. Cei doi își exprimă dragostea și dorința de a rămâne împreună, în ciuda provocărilor și sacrificiilor pe care le implică relația lor imposibilă.

“It’s Okay to Not Be Okay” (titlu original: “Saikojiman Gwaenchanha”)

Actori principali: Kim Soo-hyun și Seo Ye-ji

În acest serial emoționant, Moon Gang-tae (Kim Soo-hyun) este un îngrijitor dur și iubitor care se îngrijește de fratele său mai mic cu autism. Întâlnește o scriitoare misterioasă și lipsită de emoții, Go Moon-young (Seo Ye-ji). Sărutul dintre ei are loc într-un moment de vulnerabilitate și apropie personajele mai mult decât ar fi putut imagina vreodată și este considerat unul dintre cele mai pasionale săruturi din kdrama land.

“My Love from the Star” (titlu original: “Byeoreseo on geudae”)

Actori principali: Kim Soo-hyun și Jun Ji-hyun

Do Min-joon (Kim Soo-hyun) este un extraterestru care a trăit pe Pământ de peste 400 de ani și urmează să se întoarcă pe planeta sa. Înainte de plecare, se îndrăgostește de o actriță renumită, Cheon Song-yi (Jun Ji-hyun). Sărutul dintre cei doi este emoționant și melancolic, deoarece trebuie să facă față despărțirii inevitabile.

“Weightlifting Fairy Kim Bok-joo” (titlu original: “Yeokdoyojung Kimbokjoo”)

Actori principali: Lee Sung-kyung și Nam Joo-hyuk

Serialul urmărește povestea lui Kim Bok-joo (Lee Sung-kyung), o halterofilă pasionată, și a lui Jung Joon-hyung (Nam Joo-hyuk), un înotător talentat. Cei doi sunt prieteni din copilărie, dar relația lor se transformă treptat într-o iubire adolescentină. Sărutul lor este adorabil și plin de inocență.

“Healer”

Actori principali: Ji Chang-wook și Park Min-young

“Healer” este o dramă de acțiune despre un curier misterios și fără nume cunoscut drept Healer (Ji Chang-wook) și o tânără și curajoasă reporteriță, Chae Young-shin (Park Min-young). Cei doi se îndrăgostesc în timp ce lucrează la dezvăluirea unor secrete îngropate de mult timp. Primul lor sărut pasional are loc în apartamentul ascuns al protagonistului și este plin de pasiune, mai ales că protagonistul tânjea după Chae Young-shin, dar nu îndrăznea să își mărturisească sentimentele.

“Reply 1988” (titlu original: “Eungdaphara 1988”)

Actori principali: Lee Hye-ri și Park Bo-gum

“Reply 1988” urmărește povestea unui grup de prieteni și a familiilor lor dintr-un cartier din Seul în anii ’80. Seria se concentrează pe dezvoltarea relațiilor și a iubirii între adolescenți. Sărutul dintre Kim Jung-hwan (Park Bo-gum) și Sung Duk-seon (Lee Hye-ri) are loc într-o atmosferă romantică și tandră, cu o mulțime de emoții și trăiri.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai faimoase săruturi din KDramas care au rămas în memoria fanilor de-a lungul anilor. Fiecare dintre aceste scene de dragoste a capturat cu adevărat magia și emoția acestor seriale, reușind să creeze momente de neuitat pentru telespectatori din întreaga lume.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *