5 actrițe coreene în drame istorice versus moderne

Am făcut o listă cu 5 actrițe și look-ul lor din drame istorice, versul look-ul din drame moderne. Cine este favorita voastră și în ce tip de dramă o preferați? 🙂

IU în “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” vs. “My Mister”

În drama istorică Scarlet Heart Ryeo, una dintre dramele mele preferate, actrița și cântăreața IU interpretează rolul lui Hae Soo. În seara unei eclipse solare, o femeie de 25 de ani, Go Ha-jin, călătorește înapoi în timp, în anul 941 al dinastiei Goryeo. Acolo este Hae Soo, care trăiște la curtea regelui și a celor 14 fii ai săi. Deși inițial se îndrăgostește de cel de-al 8-lea prinț, Wang Wook, Hae Soo ajunge să lege o legătură cu cel de-al 4-lea prinț, Wang So. Acesta este considerat cel mai crud dintre ei, și este ostracizat de oameni și familie. Ea îl ajută să devină mai deschis cu cei din jur și să își vindece rănile din copilărie. Este o poveste de dragoste atât de frumoasă, dar totodată dureroasă…

În drama My Mister IU joacă rolul lui Lee Jin An, o fată care se luptă să supraviețuiască și să își îngrijească bunica bolnavă. Șeful ei o angajează să descopere lucruri compromițătoare la colegul ei, Dong-hoon’. Ea însă ajunge să se îndrăgostească de el și de felul său bun de a fi.

Ha Ji Won în “Empress Ki” vs. Secret Garden

În drama Empress Ki, Ha Ji Won joacă rolul faimoasei împărătese Ki, care s-a născut într-o familie de rând și a ajuns să conducă țara. Iar Secret Garden este o drama foarte bună, amuzantă și totodată profundă. Este un soi de povestea Cenușăresei reinterpretată, în care un CEO arogant se îndrăgostește de o fată săracă. Inițial nu vrea să aibă de-a face cu ea, având în vedere că ea este dintr-o pătură socială inferioară, dar apoi trec prin diverse aventuri, inclusiv fac schimb de corpuri și așa ajung să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să se îndrăgostească.

Park Min Young în “Queen For Seven Days” vs. “What’s Wrong With Secretary Kim”

Park Min Young este una dintre cele mai simpatice actrițe. “Queen For Seven Days” este o dramă istorică ce spune povestea de dragoste tragică dintre King Yeok și Queen Chae Kyung. Park Min Young joacă rolul lui Chae Kyung , o împărăteasă detronată după doar 7 zile. Iar în comedia romatică Park Min Young joacă rolul lui Kim Mi So, o secretara lui CEO Lee, un narcisist care se crede mai presus de oricine. Acesta rămâne șocat când secretara sa de 9 ani, Kim, îl anunță că vrea să își dea demisia. Pe măsură ce povestea progresează, ne dăm seama că în spatele aroganței sale se ascunde mai mult. Bineînțeles, cei doi se îndrăgostesc, iar acesta devine alt om, arătându-și dragostea prin tot soiul de gesturi simpatice.

Oh Yeon So în “My Sassy Girl” vs. “A Korean Odyssey”

În drama My Sassy Girl, Oh Yeon So joacă rolul prințesei Hye Myung, ofemeie răsfățată dar inimoasă. La început îl urăște pe învățatul Gyeon Woo (Joo Won ), dar apoi se îndrăgostește de el.

În A Korean Odyssey, Oh Yeon So joacă rolul lui Jin Seon-mi / Sam-jang. O frumoasă poveste de iubire între o muritoare și un zeu, pe care chiar ea l-a eliberat din închisoare în copilărie. Drama este cunoscuta și sub numele de Hwayugi, fiind un spin-off modern al romanului chinezesc Journey to the West. Seon-mi (Oh Yeon Seo) are abilitatea de a vedea lumea spiritelor și după ce în copilărie este păcălită de un zeu să îl elibereze din închisoare, aceștia se revăd la maturitate. Zeul, Son Oh-gong (Lee Seung Gi), îi promisese că dacă îl va elibera, o va ajuta de fiecare dată când ea va avea nevoie. Însă nu se ține de promisiune, iar când se revăd, peste 25 de ani, încep o relație de iubire.

Park Shin Hye în “The Royal Tailor” vs. Memories Of The Alhambra

În filmul istoric Royal Tailor, Park Shin Hye joacă rolul soției lui King Yeongjo din Joseon. Serialul fantasy Alhambra este povestea CEO-ului Yoo Jin Woo (Hyun Bin) care investește într-un joc video de realitate virtuală, realizat de fratele mai mic al lui Jung Hee Joo (Park Shin Hye). Deși pornesc pe picior de ceartă, între cei doi se leagă treptat o poveste de iubire. Este un serial cu efecte speciale, cu multă acțiune și elemente de thriller. M-a ținut în suspans de la primul și până la ultimul episod.

Citește și 5 actori coreeni în drame istorice versus moderne.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *