Noul serial Han River Police: acțiune și comedie cu Kwon Sang-woo și Lee Sang-yi

Kwon Sang-woo (stânga) ca polițistul fluvial Han Du-jin și Kim Hee-won ca colegul ofițer Lee Cheon-seok într-o secvență din „Han River Police” de pe Disney+. Foto: Disney+

Distribuție principală: Kwon Sang-woo, Kim Hee-won, Lee Sang-yi

Pentru cel mai recent serial original coreean, Disney+ ne duce pe artera care traversează capitala Coreei de Sud pentru o poveste de modă veche despre polițiști și hoți.

Han River Police urmărește o echipă de ofițeri de poliție, tineri și bătrâni, care patrulează râul. Comedia de acțiune se concentrează pe echipa formată din Han Du-jin (Kwon Sang-woo, Curtain Call), Lee Cheon-seok (Kim Hee-won, Moving), Lee Cheon-seok (Kim Hee-won, Moving) și Kim Ji-soo (Shin Hyun-seung).

Își iau ordinele de la căpitanul Do Hyun-il, interpretat de Sung Dong-il, co-protagonistul lui Kwon în franciza de comedie de acțiune polițienească The Accidental Detective. Paralelele nu se opresc aici; Seo Young-hee, care o interpretează pe soția personajului lui Kwon în filme, face și ea parte din distribuția principală aici.

Seo o joacă pe Yoon Hyo-sun, femeia blândă care conduce restaurantul Han River Moonlight în care ofițerii se recreează după zile petrecute pe apă. Dar ea nu are ochi pentru Du-jin-ul lui Kwon; ea tânjește după Baek Chul al lui Park Ho-san.

Chul făcea parte din echipă alături de Du-jin și Cheon-seok. Împreună cu Han Won-jin (Jo Dong-hyuk) au format un cvartet strâns, până când Won-jin a murit. Moartea lui pare să fi fost vina lui Chul și l-a determinat să se retragă din poliție.

Acum conduce o barjă pe râu și ocazional își asumă o muncă neplăcută pentru a putea trimite bani surorii sale, care este văduva lui Won-jin, și nepotului său bolnav, unul dintre multele clișee din această dramă.

Persoana care are ochi pentru Du-jin este Do Na-hee (Bae Da-bin), care lucrează în altă echipă. Are tendința de a se îmbăta foarte tare și de a-i face avansuri constante, care nu pare deosebit de receptiv.

E atât de ocupată să-și urmărească propria pasiune încât nu o observă pe cea pe care Ji-soo o are asupra ei.

Bae Da-bin ca ofițer de poliție al râului Do Na-hee într-o secvență din „Han River Police”.

Go Gi-seok (Lee Sang-yi, Bloodhounds) ajunge rapid în centrul atenției ca răufăcător al poveștii. Du-jin se intersectează mai întâi cu Gi-seok atunci când se urcă în barca lui de petrecere, dar drumurile lor se încrucișează din nou în curând.

Gi-seok lucrează pentru o corporație de feriboturi sub unchiul său Hwang Dang-me (Choi Moo-sung), care își petrece mult timp mituind politicieni.

Gi-seok are sarcina de a conduce călătoria inaugurală a noului feribot de croazieră de lux al corporației, pe care se află Na-hee și Hyo-sun. La întoarcere, Gi-seok ordonă ambarcațiunii să urmeze o nouă rută, împotriva ordinelor căpitanului, iar când, după ce a răzuiește albia râului, se răstoarnă, Du-jin și compania vin în ajutor.

Lee Sang-yi în rolul lui Go Gi-seok, într-o secvnță din „Han River Police”.

Chul și barja lui vin și ei în ajutorul pasagerilor; cu toate acestea, din cauza lipsei de noi contracte, el se întoarce mai târziu la feribot sub acoperirea nopții, unde ajunge să facă niște treburi murdare pentru Gi-seok.

Acest lucru îl pune pe un curs de coliziune cu Du-jin, care nu l-a iertat niciodată pentru moartea lui Won-jin.

Han River Police începe cu o scenă de acțiune care la început pare improbabilă – o croazieră deturnată pe râul Han. În urma acestei deschideri promițătoare, spectacolul petrece o cantitate exagerată de timp creând toate relațiile descrise mai sus și mult prea puțin cu protagoniștii săi în timp ce aceștia sunt în misiune.

Sung Dong-il în rolul căpitanului de poliție Do Hyun-il într-o secvență din „Han River Police”.

Lucrurile se intensifică oarecum când feribotul se răstoarnă, deși paralelele cu scufundarea catastrofală a feribotului Sewol, care a zguduit Coreea de Sud în 2014, sunt o distragere incomodă.

Lee Sang-yi (stânga) și Kwon Sang-woo într-o secvență din „Han River Police”.

Han River Police este transmis în streaming pe Disney+.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *