5 momente memorabile din serialul coreean „Marry My Husband”

Drama fantasy cu răzbunare Marry My Husband, cu îndrăgita actriță Park Min Young în rolul principal, face furori printre telespectatori și a ajuns în tendințe pe un serviciu global de streaming, Prime Video, în peste 100 de țări. Încă de la lansare, serialul coreean a devenit o senzație atât în ​​rândul publicului intern, cât și cel internațional. Lumea a fost cucerită de povestea plină de suișuri și coborâșuri, eroina care te face să empatizezi cu povestea sa și de chimia dintre cei doi protagoniști. Iată câteva dintre cele mai memorabile momente de pe parcursul serialului coreean – o dramă ce spune povestea unei femei care, după ce a aflat despre aventura dintre cea mai bună prietenă a sa și soțul ei, este ucisă și se întoarce cu zece ani în timp pentru a-și rescrie viața.

Notă: Acest articol conține spoilere.

1. Când Park Min Young îi pune piedică lui Song Ha Yoon

Una dintre cele mai satisfăcătoare și de neuitat scene din  Marry My Husband  este atunci când  Kang Ji Won  (Park Min Young) o îi pune piedică în mod deliberat lui Jung Soo Min  (Song Ha Yoon) în episodul 2. 

După ce și-a dat seama de adevăr și a călătorit înapoi în timp zece ani, Kang Ji Won promite să nu mai trăiască fiind tratată ca un preș de către alții. Ea decide să-și schimbe soarta în bine, iar primul ei pas pentru a obține acest lucru a fost să nu cedeze trucurilor și manipulărilor lui Jung Soo Min. 

În episodul 2, când Kang Ji Won o vede pe Jung Soo Min încărcând mâncare pe tavă mai mult decât mănâncă de obicei și simte planul ei sinistru de a o face de rușine în public, știind ce se va întâmpla în continuare, Kang Ji Won decide să întoarcă situația, făcând-o Jung Soo Min să cadă peste Park Min Hwan (Lee Yi Kyung), oferindu-i gustul propriului tratament. 

Scena a fost una dintre cele mai cathartice și mai amuzante din dramă. Ne-a făcut să o aclamăm pe Ji Won și să strigăm de bucurie la victoria ei.

2. Transformarea lui Park Min Young

Zâna bună a lui Kang Ji Won a fost chiar tatăl ei, Kang Hyun Mo (Jung Suk Yong), dar Yoo Hee Yeon (Choi Gyu Ri) a fost cea care a învârtit bagheta magică, ajutând-o să devină fabuloasă. Pentru a-i răsplăti ajutorul lui Kang Ji Won, Hee Yeon i-a dat sfaturi neprețuite noii ei prietene și, cu ajutorul ei, Ji Won s-a transformat într-o versiune mai bună a ei însăși.

A o vedea pe Kang Ji Won suferind o transformare ca de Cenușăreasă a fost un răsfăț vizual. Fie că este vorba de ținute de birou monocrome sau de ansambluri elegante, Park Min Young a fost superbă în fiecare look. Prin ținuta ei, Kang Ji Won a exprimat că nu mai vrea să renunțe la fericirea ei pentru cei cărora nici măcar nu le pasă.   

3. Choi Gyu Ri dovedește că fetele care iubesc mâncarea sunt fermecătoare 

Personajul actriței Choi Gyu Ri, Yoo Hee Yeon, este probabil unul dintre cele mai unice personaje din universul K-dramelor. Mai multe momente din serial demonstrează pasiunea lui Yoo Hee Yeon pentru mâncare, cum ar fi atunci când iese să mănânce cu Kang Ji Won sau când se topește după tortul pe care l-a  copt Baek Eun Ho  (Lee Gi Kwang). 

Personalitatea ei strălucitoare, zâmbetul frumos și farmecul de gurmand ne-au cucerit fără efort. Ceea ce o face și mai drăguță este atitudinea ei cu picioarele pe pământ, neobișnuită pentru personajele K-drama provenind din familii chaebol. 

Nu există niciodată un moment plictisitor când ea este prin preajmă. Unul dintre cele mai memorabile momente ale ei a fost în episodul 4 când dansa de bucurie când a primit un cadaou special de la fratele ei mai mare, Yoo Ji Hyuk. Mai mult, în ciuda faptului că este sora vitregă a lui Yoo Ji Hyuk, ea nu este niciodată rece față de el.

Laudă actriței Choi Gyu Ri pentru portretizarea impecabilă a unui personaj atât de fermecător!

4. Când Park Min Young o apucă pe  Song Ha Yoon de păr

Spectatorii dramei Marry My Husband  vor fi de acord că cearta dintre Kang Ji Won și Jung Soo Min, în care se prind de păr, este una dintre cele mai emblematice din toate timpurile.

În episodul 8, când Jung Soo Min o vede pe Kang Ji Won cu steagul numărul unu, ea se strecoară asupra ei și încearcă să-l fure. Dar Kang Ji Won o prinde și sub pretextul că brățara ei s-a blocat în părul lui Jung Soo Min, o trântește pe Soo Min la pământ. 

Scena înfățișează în mod viu o nouă versiune a lui Kang Ji Won, care nu mai este dispusă să o lase pe Soo Min, sau pe oricine altcineva, să-i mai fure ceva.

De-a lungul seriei, personajele și narațiunea echilibrează cu îndemânare tensiunea.

5. Song Ha Yoon realizează că viața de căsătorie cu Lee Yi Kyung nu este așa de roz

Când Jung Soo Min vede adevărata față a lui Park Min Hwan, valul de realizare o îneacă în adevărul amar al realității. Viața ei de căsătorie devine un iad viu, când se trezește prinsă în strânsoarea sufocantă a soțului și a soacrei hipercritice. Visul ei despre viața de basm pe care și-a imaginat-o cu Park Min Hwan se prăbușește. Cu toate acestea, Jung Soo Min înfruntându-se cu realitatea ei dură nu trezește simpatie.  În schimb, drama oferă dreptate poetică, arătându-ne că regretă deciziile ei și devine frustrată pe Park Min Hwan și familia lui. 

Mai mult, putem fi de acord că a fost destul de amuzant să-i vezi pe Jung Soo Min și Park Min Hwan, în ciuda animozității lor tot mai mari, completându-se perfect ca soț și soție. Amândoi știu să se scape de necazuri, să folosească tactici în beneficiul lor și să se folosească de orice mijloace pentru a-și îndeplini dorințele. Duo-ul haotic seamănă atât de mult în ceea ce privește personalitățile, încât îi face perfecți unul pentru celălalt.  

Dacă îți place acest serial, îți recomandăm unul asemănător, The Perfect Marriage Revenge, o dramă superbă cu răzbunare și o iubire ce îți dă fluturi în stomac.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *