The Perfect Marriage Revenge, o dramă superbă cu răzbunare și o iubire ce îți dă fluturi în stomac

Noul serial coreean, „The Perfect Marriage Revenge”, cu Sung Hoon în rolul principal (cunoscut pentru „My Secret Romance”, „Oh, My Venus” sau „Noble, My Love”), este o dramă romantică ce are toate ingredientele pentru a te ține cu ochii lipiți de ecrane. De la povestea captivantă care te ține în tensiune, cu răzbunare și călătorie în timp, până la chimia incredibilă dintre cei doi actori principali, Sung Hoon și Han Ye-jo (care a jucat și în „Celebrity”). Sung Hoon este cunoscut pentru rolurile provocatoare și chimia sa cu partenerele – în „My Secret Romance” a avut un rol magistral în acest sens, reușind să facă telespectatorii să simtă fluturi în stomac datorită interpretării sale, a felului său de a flirta cu protagonista și a stilului jucăuș și sexi. Din nou, actorul reușește să aducă această chimie pe ecran și mai mult decât atât, să interpreteze un rol mai complex decât cele cu care ne-a obișnuit până acum. Ca dovadă stau reacțiile fanilor și clipurile devenite virale pe internet, cu scenele de dragoste dintre cei doi protagoniști. Iată mai multe detalii despre noul serial coreean marca MBN.

Serialul este o adaptare a webtoon-ului popular cu același nume, realizat de Young și Lee Beom-bae și urmărește povestea lui Han Ye-jo (Jung Yoo-min din “Celebrity”), care descoperă că soțul ei s-a îndrăgostit de sora ei Yoo-ra (Jin Ji-hee din “The Penthouse”) și moare într-un accident de mașină în aceeași zi. Înainte de moartea sa, Han Ye-jo, o femeie blândă și bună, pasionată de artă, care dorește cu orice preț să fie acceptată și iubită de familia ei, are parte de niște revelații șocante despre cei din jurul său.

După ce se trezește și își dă seama că a călătorit în timp, exact la momentul dinainte de căsătoria sa, iar protagonista se transformă și decide să se răzbune pe familia sa, pe soțul său și pe toți cei care i-au făcut rău. Primul pas pe care îl face este să îl atragă și să încheie un căsătorie contractual cu Seo Do-kook (interpretat de Sung Hoon), bărbatul pe care sora ei dorește să-l ia de soț cu orice preț. Astfel, ea vrea să își ia revanșa față de sora ei vicleană și de mama ei malefică. Do-kook, care se confruntă cu o luptă pentru succesiune în familia sa, este de acord, dar începe curând să spere că căsătoria lor va deveni reală. Treptat, cei doi dezvoltă sentimente reale și fac front comun pentru a-și duce la capăt planurile.

De ce merită să urmărești acest serial

Sung Hoon a devenit foarte popular odată cu serialul „My Secret Romance”, nu neapărat datorită unui rol extraordinar, cât datorită faptului că este unul dintre puținele seriale coreene unde protagoniștii au scene fierbinți încă din primul episod și a chimiei incredibile dintre cei doi actori. Actorul a cucerit publicul datorită rolului său jucăuș și desigur, a aspectului foarte atrăgător. Cu toate acestea, de atunci nu a mai avut roluri complexe prin care să își îmbunătățească jocul actoricesc și să își arate talentul. Actorul a rămas o perioadă la stadiul de protagonist chipeș, cu roluri în seriale sau filme ușurele, romantice, bazate mai mult pe interacțiunea drăgălașă dintre cuplul principal și nu pe poveste sau complexitatea personajelor. Însă odată cu rolul din The Perfect Marriage Revenge, Sung Hoon arată că poate mai mult, că jocul său actoricesc s-a îmbunătățit și că poate face un rol mai complex, nu este doar un chip frumos.

Sung Hoon îl aduce la viață pe Seo Do-kook, un protagonist complex, care pare rece și dificil inițial, dar care dă dovadă destul de repede de căldură și arată că este capabil de iubire, în momentul în care o întâlnește pe protagonistă. Trecerea sa de la un bărbat neînfrincat în afaceri și dur cu oamenii care o merită, la un bărbat cald, care luptă să o protejeze pe viitoarea soție îți încălzește sufletul… Totodată, stilul în care flirtează cu protagonista reușește să creeze o tensiune sexuală care transmite fluturași în burtă telespectatorilor și creează o poveste de dragoste palpitantă și atrăgătoare.

Evoluția eroinei este încă un punct în plus pentru valoarea k-dramei – dacă serialul începe cu o protagonistă submisivă, dispusă să facă orice pentru a fi plăcută și acceptată de cei din jur și mai ales de famililia sa, pe parcurs vedem o transformare radicală și spectaculoasă. Han Ye-jo devine o eroină puternică și hotărâtă să se răzbune pe cei care i-au distrus viața și de asemenea, atitudinea ei ca femeie se schimbă. Vedem deodată o eroină mai sigură pe ea și feminitatea ei, provocatoare și jucăușă în raport cu protagonistul. Relația dintre cei doi și căldura pe care i-o oferă protagonistul o ajută să evolueze ca femeie.

Povestea captivantă este un alt motiv pentru a vedea acest nou serial coreean. K-drama este un soi de îmbinare a temelor din Cenușăreasa și Contele de Monte Cristo, cu un twist modern și puțin fantasy care adaugă un farmec aparte seriei. Deși preia elemente din povești consacrate, prospețimea cu care este redată povestea, dublată de jocul actoricesc bun, tensiunea în care te ține povestea și chimia incredibilă dintre actori, face din această dramă romantică un serial de neratat. Personajele negative sunt bine contruite și îți fac să fiarbă sângele în vene de nervi la fiecare episod și să empatizezi până la lacrimi cu protagonista care este victima răutății mamei sale vitrege și a surorii vitrege.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *