10 citate frumoase care te vor inspira, de la RM din BTS

Kim Namjoon alias RM din BTS este cunoscut pentru cuvintele sale înțelepte și gândurile frumoase. El încearcă mereu să răspândească un mesaj pozitiv prin cuvintele și piesele sale. Discursurile lui Namjoon sunt, de asemenea, atât de articulate și semnificative încât au puterea de a te inspira.

Dacă ești în căutarea unei anumite inspirații și motivații, RM te poate ajuta. Lasă artistul și cuvintele lui să te ghideze prin aceste 10 citate frumoase și uimitoare ale lui.

1. „Indiferent cine ești, de unde ești, de culoarea pielii tale, identitatea ta de gen; pur și simplu fii tu. Găsește-ți numele și găsește-ți vocea vorbind pe limba ta.”

2. “Viața este mai prețioasă atunci când te gândești la ea ca la un împrumut luat de la moarte. Și lumina este prețuită mai mult când este întuneric.”

3. „Deși tinerețea e frumoasă, ea poate fi scurtă și rătăcitoare. La fel ca o umbră, aceasta are un pericol nesăbuit intrinsec.”

4. “Toată lumea suferă în viața asta. Există multe zile triste. Dar, mai degrabă decât zile triste, sperăm să avem zile mai bune. Asta ne face să trăim. Asta ne face să visăm.”

5. “Idealul meu și ceea ce este realitatea, sunt atât de departe una de cealaltă. Dar vreau să trec acele două poduri pentru a ajunge la mine însumi.”

6. „Muzica transcende limba, țara, rasa, precum curcubeul, nu-mi pasă dacă ești roșu, albastru sau portocaliu, îți transmitem iubire.”

7. “Nu cred că am întotdeauna dreptate sau că eu sunt cel care poate explica totul. Sunt doar un bărbat care vrea să fie mai bun și să facă lucruri mai bune. Asta este.”

8. „Te rog să mă folosești, te rog să folosești BTS pentru a te iubi, pentru că și tu mă ajuți să învăț să mă iubesc, în fiecare zi.”

9. „Cred că cea mai importantă iubire este iubirea pentru sine, așa că dacă vrei să-i iubești pe ceilalți, ar trebui să te iubești mai întâi pe tine însuți.”

10. „Sper că vă cunoașteți bine limitele. Dar nu rămâneți în aceste limite. Depășiți limitele în fiecare zi.”

Care este citatul tău preferat de la RM? Împărtășește cu noi cum te inspiră în viață. 

SURSA

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *