Hybe publică o declarație despre presupusul e-mail trimis de părinții membrelor trupei New Jeans

HYBE a transmis răspunsul lor la un e-mail care ar fi fost trimis de părinții membrilor NewJeans. Publicația Ilgan Sports a împărtășit un e-mail pe care Min Hee Jin l-a trimis către HYBE în luna aprilie. În e-mail, ea a inclus un o scrisoare despre care se spune că ar fi fost trimis de părinții membrilor NewJeans.

Ca răspuns la acest raport, HYBE a publicat următoarea declarație pe 13 mai:

„Aceasta este o notificare din partea HYBE.

Dorim să oferim o explicație cu privire la un e-mail despre care se spune că ne-ar fi fost trimis de părinții membrilor NewJeans, așa cum a fost raportat de un organ de presă pe 13 mai.

Am primit e-mailul menționat pe 3 aprilie și am răspuns deja pe 16 aprilie cu un conținut care include faptul că nu este vorba de plagiat.

De asemenea, dorim să precizăm că afirmația conform căreia începutul incidentului ADOR s-a datorat „neglijenței, cum ar fi faptul că nu a răspuns la salutări” este un argument unilateral și nu este adevărat.

Considerăm că este foarte nefericit faptul că Min Hee Jin folosește o practică de modă veche în timp ce trage artiștii și familiile acestora în propriile bătălii pentru lăcomia sa personală.

Avem dovezi că actul de a trimite e-mailuri care atacă HYBE a făcut parte din planul de preluare a drepturilor de management și a câștigului ei personal încă de la început. Min Hee Jin a sugerat folosirea părinților pentru a semnala probleme, deoarece ar fi încălcat acordul acționarilor dacă ar fi făcut-o ea însăși. E-mailul presupus a fi trimis de părinți a fost scris de fapt de vicepreședintele L și Min Hee Jin. Intenționăm să prezentăm aceste dovezi autorităților de investigație și judiciare.

Nu putem să nu ne exprimăm consternarea față de comportamentul lui Min Hee Jin, care îi folosește pe artiști ca scut pentru câștigul ei personal și chiar îi pune pe părinții lor în prim plan. O îndemnăm să nu inducă în eroare opinia publică și să dea dovadă de reținere pentru a proteja valoarea artiștilor.”

Lucia Hyun

Sursa: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *