Artistul G-Dragon rupe tăcerea cu privire la presupusul scandal și neagă consumul de droguri: „Voi coopera activ cu investigațiile poliției”

Se pare că G-Dragon este în vizorul Agenției de Poliție Metropolitană Incheon, după ce a fost acuzat că ar fi consumat droguri. Actorul din Parasite, Lee Sun Kyun, este, de asemenea, anchetat de poliție, într-un caz diferit care privesc drogurile, conform rapoartelor.

Fostul rapper al trupei BIGBANG, G-Dragon (Kwon Ji-yong), a emis o declarație oficială, pe 27 octombrie, pentru prima dată după ce numele său a apărut în relație cu un presupus caz de droguri. În prezent, se pare că el este urmărit în libertate de către Poliția Metropolitană Incheon. Artistul, însă, a negat acuzațiile în declarația eliberată de avocatul său.

G-Dragon reacționează la acuzații

Soompi a citat declarația: „Acesta este Kwon Ji Yong. În primul rând, nu există niciun adevăr în afirmația cum că am consumat droguri. În plus, nu am nicio legătură cu știrile despre încălcarea Legii privind controlul narcoticelor etc., care a fost dezvăluită recent în mass-media.

Cu toate acestea, pentru că știu că mulți oameni sunt îngrijorați, voi coopera activ cu investigațiile poliției și voi participa și mai sârguincios”.

G-Dragon – în vizorul poliției

Anterior, un raport al lui Soompi susținea că poliția nu a putut „dezvălui detalii concrete”, deoarece cazul drogurilor este în prezent în curs de investigare. De asemenea, a menționat faptul că presupusul caz al lui G-Dragon nu are „nicio legătură” cu scandalul de droguri care se află în curs de desfășurare și care îl implică pe actorul Lee Sun Kyun.

Agenția de Poliție Metropolitană Incheon a început o investigație asupra actorului Lee Sun Kyun, din cauza acuzațiilor cum că a consumat droguri ilegale de mai multe ori în acest an.

Aceasta este a doua oară când G-Dragon este investigat pentru consumul de droguri ilegale. Coreea de Sud prevede legi dure pentru abuzul de droguri și este o infracțiune pentru cetățeni să folosească droguri ilegale nu numai în Coreea, cât și în afara țării.

El a fost anchetat de procurorii sud-coreeni în anul  2011, pentru că fumat marijuana, însă a fost eliberat, fără a i se da vreo pedeapsă. Procurorii au explicat, la acea vreme, că a fost prima sa infracțiune, doza de marijuana găsită în corpul său fiind mică și având încă doar 23 de ani.

G-Dragon

Controverse în industria coreeană de divertisment

Se pare că multe alte celebrități sunt urmărite de poliție pentru acuzații de droguri. Se crede că și unele dintre aceste celebrități au fost receptate, în timp ce autoritățile vor lua mai multe măsuri. Acest lucru a provocat, de asemenea, zvonuri cum că și trupa BTS ar fi implicată în această chestiune.

Dar, în scurt timp, agenția membrilor trupei, BigHit Music, a emis o declarație și a clarificat faptul că grupul de băieți nu face parte din ancheta în curs de desfășurare. Aceasta a declarat: „BTS nu are absolut nicio legătură cu zvonul care circulă în prezent, fiind unul complet neadevărat. Vom lua măsuri legale împotriva celor care răspândesc aceste zvonuri.”

Ce părere aveți despre situația în care se regăsesc aceste celebrități coreene?

Articol realizat de colaboratoarea noastră, Ana B. Sursa

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *