Cine este Katy Louise Saunders, soția lui Song Joong Ki?

Știm desigur multe lucruri despre popularul actor Song Joong Ki, dar cine este femeia vieții lui? Faceți cunoștință cu Katy Louise Saunders, soția lui Song Joong Ki.

1. Katy Louise Saunders s-a născut pe 21 iulie 1984.

Ceea ce o face un Rac de 38 de ani (fapt amuzant: oamenii sub acest semn sunt cunoscuți pentru că sunt fermecători, loiali și sentimentali). Tatăl lui Katy este britanic, în timp ce mama ei este columbiană.

Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders
FACEBOOK/KATYLOUISESAUNDERSOFFICIAL

2. Este absolventă de Administrare a Afacerilor.

Katy este absolventă a Universității Bocconi, o școală privată din Milano, Italia. Înainte de aceasta, a studiat la Roma. Familia lui Katy se muta adesea când era tânără din cauza profesiei tatălui ei.

3. Katy Louise Saunders este actriță. 

În 2002, Katy și-a început cariera de actriță când a jucat în filmul de dragoste italian Un Viaggio Chiamato Amore (sau A Journey Called Love). A avut un rol în filmul Disney Lizzie McGuire și a fost distribuită în filmul de comedie Virgin Territory, și a preluat mai multe proiecte, care includ Il Grande TorinoLos Borgia,  SilkCondor și Welcome Home.

Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders
FACEBOOK/KATYLOUISESAUNDERSOFFICIAL

4. A apărut și în câteva reclame!

La fel ca acest CF (film comercial) pentru marca de îmbrăcăminte și încălțăminte, Lands’ End:

Lands’ End Lounge – Încă e vară în Ibiza cu Katy Saunders și Fiametta Cicogna

5. Katy Louise Saunders iubește câinii.

Are două animale de companie pe care le-a numit Maya și Antes! Alături de Katy, Joong Ki a menționat bebelușii cu blană atunci când a ținut un discurs în septembrie anul trecut: „…și iubitele mele Katy, Nalla, Maya, Antes. Toți prietenii noștri care ne-au binecuvântat. Vreau să spun, sincer te iubesc.”

Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders
FACEBOOK/KATYLOUISESAUNDERSOFFICIAL

6. Katy Louise Saunders are un cont de Facebook și Twitter.

Dar, totuși, nu este foarte activă pe rețelele ei de socializare! Ultima postare a lui Katy pe Facebook a fost în 2014…

7. Se pare că Katy Louise Saunders l-a întâlnit pe Song Joong Ki în Italia.

Iată o cronologie scurtă a relației lor: Datorită unui prieten comun, cuplul s-a văzut pentru prima dată în Italia, după ce Joong Ki a terminat filmările pentru Vincenzo, și există un zvon cum că ea a fost profesoara lui de italiană.

Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders
FACEBOOK/KATYLOUISESAUNDERSOFFICIAL
Song Joong Ki ca Vincenzo Cassano
INSTAGRAM/TVNDRAMA.OFFICIAL

Cei doi au dezvoltat în curând sentimente unul pentru celălalt și se pare că au plecat în excursii împreună – Katy însoțindu-l pe Joong Ki în timpul promoțiilor sale Reborn Rich în străinătate.

Song Joong și Katy Louise Saunders
YOUTUBE/COREEA ACUM

Dispatch a mai susținut că Katy a venit în Coreea de Sud în primăvară și ar fi locuit cu Joong Ki în casa lui de mai multe milioane din Seul (care se spune că valorează 20 de miliarde de woni sau aproximativ 890 de milioane ). Pe 26 decembrie 2022, relația lor a fost  dezvăluită, HighZium Studio (agenția lui Joong Ki) spunând că sunt împreună de un an.

Song Joong și Katy Louise Saunders
YOUTUBE/COREEA ACUM

După aproape o lună, Joong Ki a transmis în cafeneaua lui oficială că și-au înregistrat căsnicia și vor deveni părinți în curând. Cuplul va organiza o ceremonie de nuntă, dar nimic nu este încă finalizat. Ceea ce este sigur este că își vor petrece viața de proaspăt căsătoriți mergând înainte și înapoi între Coreea de Sud și Regatul Unit.

PS:  În scrisoare, actorul și-a descris-o cu drag soția: „Are o inimă bună și și-a trăit viața cu pasiune. Este o persoană sensibilă și uimitoare.”

Soția lui Song Joong Ki, Katy Louise Saunders
FACEBOOK/KATYLOUISESAUNDERSOFFICIAL
nedefinit
INSTAGRAM/HI_SONGJOONGKI

Suntem atât de fericiți pentru voi, Katy și Joong Ki!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *