De la RIIZE la BTS’ V, vedetele K-pop de mare profil se pregătesc pentru lansările din septembrie

V, ultimul membru BTS care a lansat muzică solo, își va lansa albumul Layover pe 8 septembrie. El a dezvăluit deja două melodii și ambele au ajuns pe primul loc în topurile muzicale globale.
Colegii NCT și Riize vor lansa primul lor EP, Get a Guitar, pe 4 septembrie, în aceeași zi în care trupa începătoare Boynextdoor lansează continuarea albumului lor de debut.

De la grupul de băieți începători Riize la V din BTS, o mulțime de artiști K-pop se pregătesc pentru noi lansări luna viitoare.

1. Riize (4 septembrie)

Riize urmează să lanseze primul lor EP,  Get a Guitar pe 4 septembrie. Ei sunt prima trupă de băieți care debutează pentru  agenția K-pop SM Entertainment în șapte ani – ultimul fiind NCT în 2016.

Riize sunt formați din Eunseok, Seunghan, Sohee, Wonbin, Anton – un fost înotător și fiul cel mai mare al apreciatului cântăreț și compozitor Yoon Sang – și foști membri NCT Shotaro și Sungchan. Ei plănuiesc să cânte „pop emoțional”, subliniind diferitele emoții pe care le simt.

Riize a dezvăluit „Memories”, una dintre cele două piese de pe Get a Guitar , pe 21 august.

Cântecul, care semnalează începutul călătoriei muzicale a lui Riize, a dominat topul iTunes de top în opt țări, inclusiv Thailanda, Vietnam și Peru, la lansare.

SM a promovat grupul chiar înainte de debutul lor oficial. Pe 19 august, a publicat un roman online care îi prezintă pe membri în cooperare cu compania media Kakao Entertainment și intenționează să organizeze o expoziție de fotografii.

„ Rise & Realize este un roman care descrie creșterea trupei Riize”, a explicat SM într-o declarație. „Expoziția sa de fotografii va avea loc în perioada 26 august – 10 septembrie la D Museum din districtul Seongsu, Seul. Acesta va afișa imaginile care arată modul în care membrii s-au pregătit pentru debutul lor.”

Actul K-pop Boynextdoor este compus din membri Sungho, Riwoo, Jaehyun, Taesan, Leehan și Woonhak. Foto: Twitter/Boynextdoor_KOZ

2. Boynextdoor (4 septembrie)

Boynextdoor, primul grup de băieți al KOZ Entertainment, va lansa mini-albumul  WHY pe 4 septembrie. Fondată de producătorul-rapper Zico în 2019, KOZ trupa este un sub-label Hybe, ea însăși gazda BTS.

A durat aproximativ trei luni pentru ca trupa să lanseze un nou EP după lansarea albumului lor de debut WHO! pe 30 mai. Grupul este compus din membrii Sungho, Riwoo, Jaehyun, Taesan, Leehan și Woonhak.

„Viitorul mini-album se învârte în jurul temei tinereții”, a spus KOZ într-un comunicat. „Jaehyun, Taesan și Woonhak au participat la procesul creativ al single-ului principal, „But Sometimes”, și a altor două melodii, pentru a le face mai identificabile cu ascultătorii de aceeași vârstă.”

De asemenea, va include cele trei piese prezentate pe OMS! – „But I Like You”, „One and Only” și „Serenade” – și două piese noi – „Crying” și „ABCDLove”.

„Cele trei melodii care au fost dezvăluite anterior îi înfățișează pe băieți la prima dragoste, în timp ce noile piese surprind emoțiile pe care le simt după o despărțire”, a explicat KOZ. „Ele descriu începutul și sfârșitul primei iubiri.”

V este ultimul membru BTS care s-a lansat solo. Foto: Instagram/ArmyonSpotify

3. BTS’ V (8 septembrie)

Primul proiect solo al membrului BTS V, Layover , va fi lansat pe 8 septembrie. Tânărul de 27 de ani este ultimul membru al grupului care s-a lansat solo după J-hope, Jin, Suga, RM, Jimin și Jungkook. Min Hee-jin, creierul din spatele grupului de fete proeminent  NewJeans , a preluat cârma albumului său solo la cererea lui V. Min este CEO al sub-label-ului Hybe Ador și a lucrat anterior ca director creativ la SM. V a spus într-un interviu recent că i-a cerut lui Min să colaboreze, deoarece a fost inspirat de  Pink Tape din 2013 al grupului de fete f (X) , unul dintre cele mai de succes proiecte ale lui Min până în prezent.

„V a încercat să-și aducă latura neexplorată în prim-plan în Layover , ceea ce reflectă pe deplin gustul său [muzical]”, a menționat Hybe într-o declarație.

În fruntea albumului se află „Slow Dancing”, o melodie soul romantică din anii 1970, cu o atmosferă relaxată și lipsită de griji.

V a dezvăluit deja două piese, „Love Me Again” și „Rainy Days”, ambele și-au asigurat imediat primele locuri în topurile muzicale globale, inclusiv Spotify. Prima este o piesă R&B, în timp ce cea de-a doua este o melodie pop-R&B alternativă caracterizată prin sunete de percuție și tobe.

O mulțime de alte vedete de top, inclusiv Young K din trupa Day6 și Key of Shinee, vor reveni luna viitoare. Young K va lansa albumul  Letter with Notes pe 4 septembrie, iar Key va lansa al doilea mini-album, Good & Great , pe 11 septembrie.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *