7 dintre cele mai neașteptate prietenii între vedetele coreene

Există o zicală comună că nu știi niciodată cu adevărat ce se întâmplă în culise, iar acest lucru este valabil mai ales în lumea divertismentului. În ciuda programelor frenetice și a controlului intens cu care se confruntă, mulți idoli și actori au cercuri strânse de prietenie și sprijin reciproc. Unele dintre aceste prietenii sunt bine mediatizate, dar altele zboară sub radar, surprinzând fanii când în cele din urmă ies la lumină. Deci, haideți să ne adâncim în lumea acestor conexiuni neașteptate și să dezvăluim șapte prietenii neașteptate între K-idols și K-actori pe care fanii le-au descoperit recent!

1. BTS Jungkook și Yeo Jin Goo: Fanii au fost șocați să afle că BTS Jungkook și actorul Yeo Jin Goo sunt prieteni! Legătura dintre cei doi este atât de strânsă încât actorul a trimis chiar și un camion cu mâncare pe platoul unei filmări BTS pentru a-și arăta sprijinul! Reflectând la prietenia lor, nu este surprinzător având în vedere că ambele staruri au același an de naștere, creând ca o relație de rudenie între ei.

2. Ahn Bo Hyun și EXO Sehun: Întotdeauna ai nevoie de un prieten de călătorie, iar Ahn Bo Hyun și Sehun din EXO și-au arătat legătura frățească atunci când Ahn Bo Hyun a apărut în „I Live Alone”. Cei doi au fost văzuți făcând o excursie de camping, bucurându-se de viață în afara agitației orașului.

3. Super Junior LeeTeuk & BTS j-hope: În ciuda faptului că sunt vecini cunoscuți, ceea ce mulți nu știu este camaraderia remarcabilă dintre LeeTeuk de la Super Junior și j-hope de la BTS. Prietenia lor este de așa natură încât LeeTeuk vizitează frecvent familia lui j-hope, bucurându-se de interacțiuni cordiale și chiar petrecând timpul liber cu părinții lui j-hope.

4. Ahn Hyo Seop și GOT7 Jackson: Dacă nu știați, Ahn Hyo Seop a fost de fapt un stagiar în cadrul JYP Entertainment și era de așteptat să fie în lista pentru GOT7 până când a decis să-și schimbe cariera. Așa că nu este de mirare că actorul este destul de apropiat de membrii GOT7, în special de Jackson. Au apărut chiar și într-o emisiune împreună și puteți vedea cât de apropiată este prietenia lor.

5. INFINITE Woohyun și SHINee Key: Pentru a doua generație de fani K-pop, clubul „91-line” era foarte în vogă, iar Woohyun și SHINee’s Key erau de nedespărțit. Sunt prieteni atât de apropiați încât au avut chiar și o colaborare împreună.

6. BLACKPINK Rose și Ashley Choi: Nu știi niciodată cine îți va deveni cel mai bun prieten, iar între Rose și Ashley Choi de la BLACKPINK, dintre toate locurile posibile, prietenia lor a început la biserică.  Ashley Choi explică mai jos cum a avut loc prima lor întâlnire în studioul DIVE:

7. Kim Min Jae și BTS V: BTS V este cunoscut ca fiind foarte social, având prieteni din toate colțurile lumii, iar unul dintre aceștia pe care poate nu l-ați cunoscut este de fapt actorul Kim Min Jae. Poate îl cunoașteți ca Eun Tak Ssaem din „Dr.Romantic 3”, dar prietenia lor este foarte veche și, la fel ca mulți alții, și-au făcut apariția împreună, arătându-și prietenia.

Despre ce alte vedete ai descoperit recent că sunt de fapt prieteni buni?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *