„BTS: Beyond The Story”, prima carte coreeană no. 1 bestseller New York Times. Cartea a apărut și în România!

Cartea „Beyond the story: 10 ani de poveste BTSeste acum un bestseller New York Times! Pentru comemorarea celei de-a 10-a lor aniversare, BTS a lansat prima lor carte oficială. Intitulată „Beyond The Story: 10-Year Record of BTS”, cartea este o istorie a grupului scrisă de membri împreună cu jurnalistul Kang Myeongseok și a apărut și în România, la editura Trei. Cartea ne dezvăluie povești pe care nu le știam despre trupă, declarații în premieră ale artiștilor, și conține inclusiv fotografii nepublicate până acum, coduri QR ale videoclipurilor și toate informațiile despre albumul aniversar BTS.

După debutul din 13 iunie 2013, BTS sărbătorește în iunie 2023 cea de-a 10-a aniversare. În această perioadă semnificativă, trupa a ajuns la apogeu, devenind un artist iconic la nivel mondial, iar în prima sa carte oficială privește înapoi la drumul parcurs. Astfel, BTS continuă să construiască zile mai luminoase și alege să facă încă un pas pe o cale neabordată de nimeni până acum.

Membrii BTS împărtășesc povești personale, din culise, despre călătoria lor de până acum, prin interviuri și mai mult de trei ani de documentare aprofundată realizată de către Myeongseok Kang, care a scris în diferite publicații despre K-pop și alte culturi pop coreene. Prezentate cronologic în șapte capitole de la debutul BTS până în prezent, vocile și opiniile lor luminoase se armonizează pentru a spune o poveste sinceră, plină de viață și profundă. În interviurile individuale care au fost realizate fără cameră sau machiaj, ei își explică parcursul muzical din mai multe unghiuri și discută semnificația acesteia.

În plus, albumul este deschis cu portretele membrilor trupei BTS ca indivizi și artiști, iar pe tot parcursul volumului sunt fotografii conceptuale, liste cu melodiile tuturor albumelor anterioare și peste 330 de coduri QR. Ca trupă de artiști digitali, BTS a comunicat cu lumea prin intermediul internetului și această carte le permite cititorilor să acceseze online imediat trailere, videoclipuri și multe altele pentru a avea o înțelegere complexă a tuturor momentelor cheie din istoria BTS. Completată cu o cronologie a tuturor reperelor majore, BEYOND THE STORY este o arhivă remarcabilă – conține cu adevărat totul despre BTS într-un singur volum.

Conform listei celor mai bine vândute cărți The New York Times anunțată pe 19 iulie, „Beyond The Story: 10-Year Record of BTS” de la BTS a ajuns pe locul 1 la categoria Hardcover Nonfiction.

Clasamentul recent anunțat se bazează pe suma vânzărilor săptămânale și a vânzărilor de precomandă ale cărții de la publicarea sa pe 9 iulie. Aceasta marchează, de asemenea, prima carte scrisă de un autor coreean pe locul 1 în Best Sellers The New York Times.

Pe lângă faptul că depășește topurile săptămânale ale celor mai bine vândute online, cartea s-a clasat și pe locul 1 în clasamentul celor mai bine vândute Amazon în numeroase regiuni, inclusiv Statele Unite, UK, Brazilia, Australia, Japonia și multe altele în ziua lansării sale.

Felicitări BTS! Cartea Beyond the story: 10 ani de poveste BTS poate fi comandată de pe site-ul editurii Trei.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *