Cartea despre BTS este disponibilă deja pentru precomandă în România

Această fotografie, furnizată de Big Hit Music, arată coperta „Beyond the Story: 10-year Record of BTS”, care urmează să fie lansată pe 9 iulie, 15 iunie. Yonhap
Coperta „Beyond the Story: 10-year Record of BTS”, care urmează să fie lansată pe 9 iulie.

Veste bună pentru ARMY! O carte care explorează cariera megagrupului K-pop BTS va fi lansată luna viitoare pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a debutului lor. Cartea va apărea și în România, la editura Trei. Ediția în limba română a BEYOND THE STORY: 10 ani de poveste BTS, se lansează simultan în întreaga lume pe 9 iulie 2023, în parteneriat cu BIGHIT MUSIC, este ACUM disponibilă pentru precomandă.


„Beyond the Story: 10-year Record of BTS” va fi lansată pe 9 iulie pentru a coincide cu „ARMY day”, care sărbătorește aniversarea formării bazei de fani loiali ai grupului, ARMY, potrivit BigHit Music. Cartea este compusă în principal din interviuri cu trupa, și demonstrează „eforturile, greutățile și creșterea lor, de la prima adunare a trupei până la a deveni simbolurile K-pop ale secolului 21”, a spus agenția într-un comunicat. Cartea va fi publicată în 23 de limbi, inclusiv coreeană, engleză și japoneză.

Septetul organizează BTS Festa 2023 în următoarele două săptămâni pentru a comemora aniversarea, împreună cu guvernul metropolitan din Seul, în diferite locuri din capitală dar și în Hong Kong.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *