Jungkook (BTS) scrie istorie: primul artist K-Pop care a debutat pe locul 1 în topul Spotify din SUA

Membrul BTS Jungkook  a devenit primul artist K-pop care a debutat pe primul loc în topul Spotify din SUA cu noul său single de debut solo, „Seven (feat. Latto), care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Fanii din SUA au așteptat zile în șir pentru a avea acces în Central Park, unde Jungkook urma să țină un concert live organizat de show-ul TV „Good Morning, America”. Army și-au dorit să se asigure că prind un loc bun la concert, iar coada de oameni s-a întins pe străzi întregi de lângă intrarea în Central Park, înfruntând zile în șir căldura și demonstrând astfel dedicare și iubire pentru idolul lor.

Artistul a realizat și alte fapte notabile cu cea mai recentă lansare a sa, fiind inclusiv al treilea cel mai de succes debut în streaming din istoria topurilor Spotify la nivel mondial și cele mai multe stream-uri din istorie într-o singură zi pentru un solist K-Pop. 

Realizarea lui Jungkook nu numai că se adaugă la lista sa de realizări remarcabile, ci reflectă și dedicarea și sprijinul ARMY. Mai mult, isprava lui Jungkook servește drept inspirație pentru artiștii K-Pop aspiranți și extinde influența genului la scară globală.

Videoclipul piesei, în care apare și actrița Han So Hee, îi prezintă pe cei doi în rolul unui cuplu aflat în mijlocul unei certe, unde ea este evident supărată pe el, dar el încearcă tot felul de trucuri pentru a o face fericită.

Fanii cântărețului s-au îndrăgostit imediat de melodie, un utilizator de pe Twitter descriind-o ca fiind “o serenadă pasională care exprimă dorința de a rămâne alături de persoana iubită.” Mulți fani au menționat că momentul în care Jungkook deschide sicriul și îi surprinde pe Han So Hee că el este încă în viață a fost momentul lor preferat din videoclipul muzical. Un alt fan a apreciat “versatilitatea vocală” a lui Jungkook în această piesă.

Melodia “Seven” este în întregime în limba engleză, spre deosebire de multe dintre piesele mai vechi ale lui Jungkook care au fost create împreună cu trupa. Cântărețul a dezvăluit anterior că nu stăpânește foarte bine limba engleză. De fapt, în prima carte oficială a trupei BTS, intitulată “Beyond the Story: 10-Year Record of BTS”, Jungkook a vorbit despre turneele pe care trupa le-a făcut în Statele Unite în ultimii ani, unde au trebuit să apară în emisiuni și interviuri care se desfășurau în mare parte în limba engleză. El a spus: “Interviurile au fost grele. Nu vorbesc bine engleza, așa că mi-a fost dificil să înțeleg conversațiile. RM a trebuit să se ocupe în mare parte de vorbit, și mi-a fost rușine, voiam să ajut cumva, dar nu puteam.” Recent, în timpul unei transmisiuni live pe Weverse, Jungkook a vorbit despre faptul că a luat câteva lecții de limba engleză recent.


Felicitări lui Jungkook și ARMY! 

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *