5 motive pentru a urmări Crash Course in Romance

Serialul coreean Crash Course In Romance a primit o mulțime de laude, iar fanii kdrama sunt încântați de cea mai recentă lansare tvN, pentru că este „acea” comedie de care avem cu toții nevoie pentru a ne înveseli zilele. Iată motivele pentru care această K-dramă merită să fie pe lista ta de urmărit. 

1. Personaje fermecătoare

Choi Chi Yeol ( Jung Kyung Ho )

În ciuda faptului că este un narcisist, Trillion Won Man (o poreclă care i-a fost dată pentru că generează venituri de 1 trilion de câștiguri pe an) are propriile sale farmece. Este o celebritate în domeniul educației private, iar părinții fac coadă pentru a-și înscrie copiii la cursurile sale.  

Dar Chi Yeol nu este unul dintre acei instructori plictisitori și stricti care te plictisesc cu lecturile lor; sau un maniac obsedat de rezultate, precum Kim Joo Young ( Kim Seo Hyung ) de la SKY Castle, care ajută studenții bogați să treacă examenele. 

Acesta e un profesor de matematică al cărui farmer uluitor, combinat cu energia pozitivă contagioasă și modul distractiv de a preda îi transformă pe studenți în fanii săi. Imaginea lui publică impecabilă îl fac un bărbat foarte încrezător. Are un mod enervant de a amâna oamenii, nu are nicio considerație pentru subalterni sau chiar superiori uneori și are un temperament urât atunci când este stresat. 

Dar în spatele tuturor reflectoarelor, duce o viață jalnică. Profesia lui îl costă sănătatea și liniștea. Mai mult decât atât, între scene, sunt presărate și sclipiri de scene care aruncă lumină asupra contextului trecutului traumatizant al lui Chi Yeol. Tot acest stres îi provoacă privarea de somn, halucinații și o tulburare de alimentație care îl face să vomite orice mănâncă. Până când într-o zi, gustă banchan-ul lui Haeng Seon, care îl face dependent de gustul lor ceresc.

Nam Haeng Seon ( Jeon Do Yeon )

Nam Haeng Seon este o fostă sportivă națională și proprietară de magazin. Împărtășește o relație încurcată cu fiica ei (Nam Hae Yi) – sau mai exact – nepoata ei, pe care a adoptat-o ​​după ce sora ei a abandonat-o pe fetiță. Poate că nu a născut-o, dar ea încearcă întotdeauna să o educe pe Hae Yi (Roh Yoon Seo ) cu dragoste și grijă, ca și cum ar fi fiica ei biologică. Haeng Seon este, de asemenea, tutorele fratelui ei cu dizabilități mintale. Circumstanțele și starea familiei o fac să devină susținătoarea principală a familiei.

Dar, în ciuda faptului că duce o viață grea, Nam Haeng Seon nu se consideră în dificultate. Antrenamentul ei din zilele de atletă nu numai că a făcut-o puternică din punct de vedere fizic dar i-a insuflat și o voință de fier care nu-i permite niciodată să renunțe atunci când își propune ceva.

Personaje secundare

Nu numai actorii principali sunt cei care strălucesc în acestă serie, dar și personajele secundare, care adaugă multe elemente distractive contextului. 

Oh Eui Shik joacă rolul fratelui cu dizabilități al lui Haeng Seon, Lee Bong Ryun joacă rolul efervescentului Kim Young Joo, care este îndrăgostit de secretara lui Chi Yeol Ji Dong Hee ( Shin Jae Ha ), Jang Young Nam îl interpretează pe obsesivul Jang Seo Jin, care o mamă a doi copii extrem de muncitoare, iar Kim Sun Young este ambițioasa, dar aroganta Cho Soo Hee, dispusă să-i tragă pe alții în jos pentru binele fiicei ei. Liceenii din dramă au și ei propria lor poveste care contribuie la complotul extins.

Fiecare membru al distribuției face o treabă splendidă jucând rolurile respective. Ceea ce face seria cu adevărat distractivă sunt reprezentațiile sublime ale actorilor și jocul nuanțat care accentuează personalitatea dinamică a personajelor. 

2. Dinamica haotică amuzantă 

În afară de personajele simpatice, te va atrage și dinamica haotică a acestui rom-com. Choi Chi Yeol și Nam Haeng Seon se încurcă în circumstanțe neașteptate, având un început ciudat al relației lor, dar ce urmează este o ceartă amuzantă care te va face să râzi non-stop.

De la relațiile dulci-amărui și până la triunghiurile amoroase între elevii de liceu, acestă serie are o mulțime de elemente care să te distreze pe tot parcursul ei. 

3. Perspectivă asupra sistemului educațional din Coreea de Sud

Deși Crash Course in Romance nu este în primul rând o dramă satirică intensă precum Beholder; seria aruncă o perspetivă asupra sistemului de școlarizare hiper-competitiv din Coreea de Sud. Înfățișează munca uriașă prin care copiii de liceu trec în fiecare zi pentru a susține examene dure; iar ncurența acerbă – nu numai între studenți, ci și între mamele lor – duce la fel de fel de comploturi.

4. Un serial care îmbină mai multe genuri 

În ciuda faptului că romantismul și comedia sunt genurile principale, Crash Course in Romance este mai mult decât o simplă poveste de dragoste. Drama încorporează, de asemenea, mister și chiar melodramă într-o anumită măsură. Așteptările vertiginoase ale părinților de la copiii lor, misterul elevilor care dispar, trecutul traumatizant al lui Chi Yeol, care implică moartea unuia dintre elevii lui etc., dau totuși uneori o atmosferă serioasă comediei romantice. 

5. Serialul te ajută să alungi stresul

Unul dintre multele motive pentru care K-dramele creează atât de mult dependență este pentru că au devenit un mod foarte bun de alungare a stresului. O rotire rapidă a baghetei magice Hallyu și veți fi vrăjiți pe loc. Iar o dramă dinamică precum Crash Course in Romance face o treabă grozavă în a te ține prins ca într-o vrajă, atât de mult încât nu ai vrea să ratezi nicio scenă. Drama încorporează mister și suspans, iar intriga mereu schimbătoare și revigorantă ne surprinde în momentele cele mai neașteptate. Povestea unică, amestecul a numeroase genuri, personajele simpatice etc., fac drama foarte convigătoare, ținându-ne cu sufletul la gură.

Ție ce îți place cel mai mult la K-drama Crash Course in Romance? 

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *