Tot ce trebuie să știi despre JUNHO din King The Land și serialele în care a mai jucat


Odată cu lansarea serialului coreean King, The Land, care se află deja în topul preferințelor publicului, actorul principal, Lee Jun Ho, a atras atenția întregii lumi. Fanii apreciază chimia pe care o are cu colega de platou, Yoona, precum și faptul că de când s-a întors din armată, actorul și cântărețul Junho pare mai matur. Dacă și ție ți-a atras atenția în primele episoade ale noului serial, iată tot ce trebuie să știi despre el, de la cariera sa și până la serialele și filmele în care a jucat.

Juhno este un actor și cântăreț sud-coreean născut pe 25 ianuarie 1990 în Busan, Coreea de Sud. El este cunoscut mai ales ca membru al grupului de muzică K-pop 2PM, dar și pentru activitatea sa în industria serialelor.

Prima oară când a atras atenția publicului a fost odată cu emisiunea Superstar Survival in 2006, când a câștigat show-ul concurs, fiind primul din 6,000 de competitori. A urmat debutul lui Lee Jun Ho în 2008, când a fost selectat ca membru al formației 2PM, sub agenția JYP Entertainment. Grupul a câștigat rapid popularitate în Coreea de Sud și în întreaga lume, datorită talentelor lor vocale și de dans, precum și a carismei lor pe scenă. Împreună cu 2PM, Lee Jun Ho a lansat numeroase hituri, cum ar fi “Heartbeat”, “Again & Again” și “My House”.

În 2011 Lee Jun Ho și-a început cariera de actor cu roluri secundare, iar de atunci, a jucat în mai multe seriale de succes, câștigându-și aprecierea pentru abilitățile sale actoricești. El a demonstrat versatilitatea sa în a interpreta diverse roluri, de la comediile romantice la dramele istorice și de acțiune.

Lee Jun Ho a primit recenzii favorabile pentru interpretările sale în seriale precum “Chief Kim”, “Just Between Lovers” și “Wok of Love”. De-a lungul anilor, a demonstrat abilitatea de a transmite emoții profunde și de a captiva publicul cu prezența sa pe ecran. Prin intermediul serialelor, Lee Jun Ho și-a construit o reputație solidă ca actor talentat și versatil.

Cu carisma și talentele sale multiple, Lee Jun Ho a câștigat o bază solidă de fani atât în Coreea de Sud, cât și în străinătate. El continuă să exploreze noi provocări în industria divertismentului și să-și consolideze statutul ca unul dintre cei mai talentați actori și artiști sud-coreeni ai generației sale.

Serialele în care a jucat

“Chief Kim” (2017) – Lee Jun Ho interpretează rolul lui Seo Yool, un tânăr și ambițios manager financiar. Serialul este o comedie despre un contabil care devine șeful secției financiare a unei companii și lupta sa împotriva corupției și a ierarhiei corporatiste.

“Just Between Lovers” (2017-2018) – Lee Jun Ho interpretează rolul lui Lee Kang Doo, un tânăr care a suferit un accident tragic în copilărie. Serialul explorează povestea lui Kang Doo și a lui Ha Moon Soo (interpretată de Won Jin Ah), care se întâlnesc la un proiect de reconstrucție după un dezastru natural și găsesc alinare și speranță unul în brațele celuilalt.

“Wok of Love” (2018) – Lee Jun Ho interpretează rolul lui Seo Poong, un fost șef de bucătărie de elită care ajunge să lucreze într-un restaurant de cartier, deținut de un gangster. Serialul spune povestea sa de redescoperire și de dragoste în timp ce protagonistul încearcă să devină un bucătar de top din nou.

“Confession” (2019) – Lee Jun Ho interpretează rolul lui Choi Do Hyun, un avocat care se luptă pentru a-și salva fratele condamnat pe nedrept. Serialul se concentrează pe căutarea adevărului și pe corupția din sistemul judiciar coreean.

„The Red Sleeve” (2021) – interpretează rolul lui Yi San, un prinț tânăr retras și iubitor de perfecțiune. Uciderea tatălui său îl bântuie, deși îl plasează în poziția de a prelua tronul. El și-a propus să devină un monarh binevoitor care va reforma legea atunci când va ajunge în cele din urmă pe tron, dar modul în care a fost ucis tatăl său l-a lăsat cu cicatrici emoționale. La curte, regele întâlnește o tânără numită Sung Deok Im de care se îndrăgostește și încearcă să o convingă să devină concubina sa oficială. Dar Sung Deok Im este o femeie puternică și liberă în gândire. Ea este, de asemenea, suficient de inteligentă să înțeleagă că devenirea consortului regal al viitorului rege este un rol prestigios, dar unul care i-ar restricționa libertatea și probabil că i-ar aduce puțină bucurie.

King, The Land – Junho joacă rolul lui Goo Won, un chaebol care nu poate suporta zâmbetele false. Când o întâlnește pe Cheon Sa Rang, zâmbetul sincer al acesteia este întotdeauna pregătit. King of the Land este un salon de afaceri VVIP, un paradis dedicat hotelierilor bogați. Aparține The King Group, care deține hoteluri, companii de distribuție și o companie aeriană. Acum, Goo Won se află într-o luptă pentru moștenire. Cu mintea sa strălucitoare, grația sa inerentă și farmecul captivant, el are totul, dar îi lipsește simțul comun atunci când vine vorba de întâlniri. Cheon Sa Rang luminează lumea doar cu zâmbetul său. Este încântată să obțină un loc de muncă la Hotelul King, unde a petrecut unele dintre cele mai fericite momente din copilărie.

Serialul este o comedie romantică simpatică, ce te binedispune și mi-a adus aminte de serialul „Business Proposal” sau „What’s Wrong With Secretary Kim”.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *