„Crash Course in Romance” continuă să atingă evaluări ridicate ale spectatorilor

Potrivit Nielsen Korea, o companie de cercetare a evaluării audienței, cel de-al 8-lea episod din „Crash Course in Romance” de la tvN, care a fost difuzat pe 5 februarie, s-a clasat pe primul loc în clasamentul audienței, cu un rating mediu de 13,6% și un rating maxim de 14,4. % pe baza gospodăriilor din zona metropolitană.

Evaluarea medie a spectatorilor pe platformele plătite la nivel național este de 11,8%. Cel mai mare rating de spectatori a ajuns la 12,5%.

La vârsta demografică de 20-49 de ani, drama a atras un impresionant rating mediu de spectatori de 6% și un maxim de 6,3% în zona metropolitană, cu o medie națională de 5,6% și un vârf de 6%. Aceste evaluări sunt toate cele mai bune înregistrări personale pentru dramă, inclusiv evaluări ale gospodăriilor din zona metropolitană și la nivel național.

În al 8-lea episod, Choi Chi Yeol (interpretat de Jung Kyung Ho ) și Nam Haeng Seon (interpretat de  Jeon Do Yeon ) se apropie unul de celălalt. 

Choi Chi Yeol află că fiica proprietarului restaurantului (interpretată de Kim Mi Kyung), care l-a ajutat când trecea printr-o perioadă grea, este Nam Haeng Seon.

Neconștient de adevăratele sale sentimente, Choi Chi Yeol începe să-i întoarcă favoarea lui Nam Haeng Seon. Iar mama lui Soo Ah (interpretată de Kim Seon Young) folosește o agenție secretă pentru a investiga trecutul lui Choi Chi Yeol, aducând tensiune în poveste.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *