6 obiecte drăguțe care te vor ajuta să decorezi o cameră ca în K-Drama

Nu putem nega că K-dramele  ne-au influențat rutinele zilnice. De la modă la produse de beauty, cu toții putem spune că dorim să adoptăm câte ceva din estetica coreeană. Iar asta include și decorarea caselor noastre!

Cu un decor inspirat de K-drama, te poți simți ca un personaj dintr-o dramă când ești acasă. O întreagă renovare poate dura mult timp (și poate costa mult), așa că cea mai bună opțiune pentru a obține un vibe k-drama este adăugarea unor articole adorabile! Aceste articole te vor face, de asemenea, să vrei să vii acasă cât de curând după o zi lungă la serviciu.

Iată șase lucruri de adăugat în coș dacă dorești o cameră inspirată de K-drama:

1. Dreamcatcher

Această plasă țesută manual nu este doar plăcută vizual, ci are și un scop. Se crede că protejează oamenii de coșmaruri, iar aceste apărătoare de vise îți vor lumina spațiul și îl vor face să pară magic. Iată o poză din camera lui Seo Dal Mi în drama Start Up .

Sala K-dramă

2. Mood lamp

Aceste lămpi vin în diferite forme, dimensiuni și culori. Ele nu numai că îți vor lumina locul, ci vor aduce și confort și senzația de căldură. Odată ce ai ales-o pe cea potrivită, poți crea o ambianță relaxantă pentru camera ta.

Sala K-dramă
Captură din drama „I AM NOT A ROBOT”

3. Lumânări parfumate

O aromă plăcută în camera ta poate cu siguranță să îți calmeze simțurile. Există multe opțiuni disponibile pe piață (aka magazine online): Fructat, floral, unt, mentă — toate aromele posibile! Unele poate îți amintesc chiar de dramele tale preferate, cum ar fi aceste  lumânări din  Crash Landing On You.

Sala K-dramă
Captură din drama „Crash Landing On You

4. Calendar de birou

Planifică-ți zilele cu un calendar frumos de birou! Știai că poți cumpăra calendare de birou cu fețele oppa-ului tău preferat ? Gândește-te la asta ca la o inspirație suplimentară atunci în zilele când nu ai motivație.

Sala K-dramă

5. Plușuri

O mulțime de plușuri apar în K-drame și înțelegem perfect de ce. Aceste jucării drăguțe de pluș nu sunt doar pentru copii, ci și pentru cei tineri la suflet! Dacă le ai în pat, îți pot oferi acel sentiment cald în timp ce le îmbrățișezi.

Sala K-dramă
Captură din drama „WHAT’S WRONG WITH SECRETARY KIM”

6. Oglindă cosmetică

Scene din K-drame care includ machiatul sau aplicarea produselor de îngrijire a pielii sunt întotdeauna interesant de văzut. Multe dintre personajele noastre preferate ne inspiră să arătăm cât mai bine, așa că o oglindă cosmetică în spațiul poate aduce acea senzație de glam. Oglinzile iluminate cu LED sunt, de asemenea, o opțiune bună!

K-drama room
Captură din drama „HOMETOWN CHA-CHA-CHA”

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *