Shooting Stars, o comedie romantică de nota 10

Shooting Stars este un serial coreean lansat recent, pe care l-am îndrăgit mult de la primul episod. Este o comedie romantică, ce spune povestea de iubire dintre un actor de top și PR-ul său. În primul rând îmi place mult povestea lor de iubire, actorii principali au o chimie incredibilă, apoi umorul clasic coreean, serialul te face să râzi și te binedispune. În plus, m-a atras din start faptul că acțiunea se petrece în lumea entertainment-ului coreean, arătându-ne cum se produc serialele, cum arată viața actorilor și a echipelor care lucrează în spatele camerelor de filmat. Chiar eram interesată de subiect și îmi doream să văd cum se realizează aceste drame pe care le iubesc atât de mult și mă bucură că a apărut un serial cu tema asta. Vă recomand serialul și povestesc mai multe despre el în articol.

În rolurile principale joacă  Lee Sung Kyung (“Weightlifting Fairy Kim Bok Joo“) și Kim Young Dae (“Penthouse”). Pe actriță o știam din mai multe seriale și chiar o îndrăgesc mult, însă este pentru prima oară când îl văd pe Kim Young Dae într-un rol principal și mi se pare că e excelent, e o supriză plăcută. Sper ca pe viitor să îl văd în mai multe drame, pentru că are un potențial incredibil.

După cum spuneam, acțiunea se petrece în lumea entertainment-ului. Oh Han Byul este managera echipei de PR a unei agenții care reprezintă actori. Rolul ei este să promoveze actorii și totodată să gestioneze relația cu actorii agenției, dar și problemele apărute, precum crize de PR, zvonuri false despre vedetele lor etc. Gong Tae Sung este cel mai mare actor reprezentat de agenția la care lucrează. Este o vedetă de top, considerat a fi capricios și iute de mânie. De exemplu, una dintre primele scene este un moment în care el se enervează pe Oh Han Byul, pentru că a făcut o greșeală într-un comunicat de presă despre el. O aleargă în toată clădirea, este înnebunit de furie și la un moment dat vrea să își dea jos pantalonii în fața ei. Scena este genială, am râs cu lacrimi, ambii actori joacă excelent și au dinamică foarte faină, un soi de joacă de-a șoarecele și pisica.

Acțiunea este foarte interesantă pentru pasionații de seriale coreene, pentru că ne arată multe lucruri care se întâmplă în spatele „cortinei”. Viața jurnaliștilor, presiunea de a lucra în acest domeniu, drumul greu pe care aspiranții îl parcurg pentru a ajunge vedete de top și așa mai departe.

Povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști este absolut delicioasă, îți încălzește sufletul. Te fac efectiv să simți fluturașii iubirii. Îmi place mult dinamica lor și dau foarte bine împreună. De fapt, sunt o mulțime de actori frumoși, amuzanți în drama aceasta, chiar a fost ales foarte bine cast-ul acestui serial. Nu are sens să spun că actorul principal arată incredibil – iar pozele de mai jos o dovedesc. Vă recomand serialul, chiar este genul care te binedispune. 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *