Femeile puternice sunt în centrul atenției în noul show „Siren: Survive the Island”.

Creatorii noului show de supraviețuire coreean marca Netflix „Siren: Survive the Island” au declarat că seria se va concentra în jurul femeilor cu un fizic puternic. Seria de competiție din 10 părți, care va avea premiera pe 30 mai, invită 24 de femei participante, împărțite în șase echipe în funcție de profesia lor – ofițeri de poliție, pompieri, gărzi de corp, soldați, sportivi și cascadori. Acestea sunt relocate pe o insulă îndepărtată pentru a concura una împotriva celeilalte pentru supraviețuire până când rămâne doar cea mai puternică echipă.

„Cele trei cuvinte cheie care îmi plac personal la benzile desenate despre sporturi sunt „prietenie, efort și victorie”. Întotdeauna rezonează cu mine să văd că (personajele) sunt fidele la ceea ce fac, punându-și toată puterea în dorința de a-și atinge scopul”, a spus producătorul Lee Eun-kyung într-un interviu scris prin intermediul platformei de streaming. „Dar mi-am dat seama că nu există prea multe benzi desenate sportive cu protagoniste feminine. Așa că am vrut să creez o saga feminină puternică, care să aibă „prietenie, efort și victorie”.

Regizoarea emisiunii, Chae Jin-ah, a adăugat faptul că concurența între ele în sălbăticie va scoate la iveală experiența profesională a participantelor. „Participanții luptă pentru supraviețuire, fiind izolați pe o insulă și își arată calitățile depășind diferite obstacole impuse de natură. În condițiile dure de pe insulă, participanții nu doar concurează între ei, ci devin și solidari pentru a trăi sub astfel de circumstanțe”, a spus ea.

„(Profesia lor) este de a proteja ceva cu prețul vieții. Așa că am încercat să surprindem acel moment în care ele protejează ceva pentru fiecare profesie.”

Noua emisiune de supraviețuire a Netflix „Siren: Survive the Island” va fi lansată pe 30 mai. Prin amabilitatea Netflix
O scenă din „Siren: Survive the Island” / Netflix

Lee a adăugat că participantele au luat parte la spectacol cu ​​un puternic simț al eticii și mândre de munca lor. „Am vrut să aducem profesionalismul lor în spectacol”. Chae a adăugat că supraviețuirea va evidenția munca în echipă a fiecărui grup pe tot parcursul emisiunii.

„Am simțit că ar fi mai semnificativ ca indivizii cu aceeași etică să facă echipă și să lucreze împreună pentru a câștiga pe baza colaboriării lor.”

Prima parte a spectacolului va avea premiera pe 30 mai, a doua parte urmând să fie lansată săptămâna următoare.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *