7 canale de YouTube unde poți vedea seriale coreene gratuit

În ultima vreme au apărut Korean web dramas, a.k.a. seriale coreene mai scurte și care pot fi urmărite online, pe canale de YouTube, în mod gratuit. Acestea sunt traduse în engleză, însă la majoritatea se poate activa și opțiunea de traducere automată ăn română google translate. Am urmărit unul dintre serialele mele favorite pe un canal de YouTube, Gogh, Starry Night și vă recomand și vouă să le accesați, pentru că am găsit multe seriale interesante așa. Iată lista mai jos.

1. PlayList Global

Cu peste 1.5 million subscribers, Playlist Global este unul dintre cele mai populare canale de YouTube cu seriale coreene. Fanii găsesc aici noi episoade de 2 ori pe săptămână. Canalul este cunoscut pentru seria A-teen, care a strâns peste 300 milioane de vizualizări. Alte drame interesante pe acest canal sunt Love Playlist sau XX.

2. Studio DIA

Dacă ești în căutarea unor povești de iubire interesante și palpitante, intră pe acest canal, unde găsești drame precum Will Be Okay, Never Die, What to Do with You, și My Dog-Like Dating.

3. Dingo K-Drama

Dingo K-Drama este unul dintre cele mai versatile canale, pentru că încorporează seriale, K-pop, dar și alte materiale legate de cultura coreeană. Printre cele mai interesante K-Drama de pe canal se numără Miss Independent Ji Eun, și Like

4. KOK TV 

King of Korean TV, pe scurt KOKTV, este unul dintre cele mai mari canale de K-Drama, cu peste 1.5 million subscribers. Dintre seriile notabile, enumăr Best Mistake, One Fine Week, Real:Time:Love, și Have a Nice Dessert.

5. tvN D STORY

Un alt canal de YouTube popular este tvN D Story, cunoscut datorită unor drame precum The Temperature of Language: Our Nineteen, and Necessary Dating Education. De asemenea, găsiți drame cu idoli K-pop idols, precum Loona din ChuuSeo Ham KNK, și  Jang Gyu Ri de la Fromis 9.

6. Lifetime

Pe acest canal găsiți conținut K-pop related, dar și seriale precum Who Kissed Me (Kiss Scene in Yeonnamdong) sau The Mermaid Prince.

7. Big Picture Mart

Cea mai recentă serie de pe acest canal este un musical romance drama de 12 episoade, intitulată Big Picture House. De asemenea, găsiți mini-series cu idoli coreeni, precum Kim Jae Hyun și Lee Seung Hyub din trupa N.Flying, sau Seo Yuna din Ace of Angels (AOA).

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *