Crăciunul în Coreea


메리 크리스마스 ! 🎄 (Crăciun fericit în coreeană)

În acest articol vă povestesc despre cum își petrec coreenii Crăciunul și vă arăt o selecție de poze superbe, de Crăciun, din Coreea. Cel mai frumos lucru la ei mi se pare faptul că au decorațiuni spectaculoase și brazi împodobiți într-un mod tare creativ. ❤️

Față de alte țări asiatice, Coreea are o populație mai numeroasă de creștini (aproximativ 30%), prin urmare și ei, la fel ca noi, sărbătoresc Crăciunul. În Coreea, Moș Crăciun poartă roșu sau albastru și se numește 산타 클로스 (santa kullosu). 🎅 Ei îi mai spun lui Moș Crăciun și Santa Haraboji (Moș Bunic).

So Ji Sub

Spre deosebire de noi, coreenii văd Crăciunul mai mult drept o sărbătoare romantică, ce se petrece alături de iubit sau iubită…un soi de Valentine’s Day. În ceea ce privește cadourile de Crăciun, coreenii obișnuiesc să ofere bani – oferă cadouri doar prietenilor foarte apropiați sau familiei.

So Ji Sub și Shin Min Ah
Korean Odissey
Goblin
Goblin
Goblin

Printre cele mai renumite evenimente de Crăciun din Coreea de Sud, se numără Busan Christmas Tree Festival. Atracția principală a acestui festival este un brad de Crăciun înalt de 18 metri, care în fiecare an este decorat spectaculos.

Busan Christmas Tree Festival

Un alt eveniment celebru în Coreea este Hwacheon Sancheoneo Ice Festival, un festival anual în care coreenii se întrec cu patinele pe gheață.

Hwacheon Sancheoneo Ice Festival

În încheiere, vă doresc un Crăciun fericit alături de cei dragi, mai ceva ca în K-Drama! 🙂 Vă las cu câteva poze din Seul, cu decorațiuni superbe și creative de Crăciun.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️Și pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *