3 K-Drama cu Eric Mun

Eric Mun este unul dintre actorii mei coreeni preferați. Îmi place maturitatea cu care joacă și intensitatea cu care interpretează fiecare personaj. Este foarte pasional în interpretările sale.

https://www.youtube.com/watch?v=eZXWue9vhEM

Este un entertainer coreean – actor, cântăreț și model. Este liderul trupei Shinhwa și este cunoscut pentru seriale precum “Que sera, sera”, “Super Rookie”, sau “Another Oh Hae Young”. În 2014, Mun și managerul său de 10 years, Lee Jong Hyun, au deschis o nouă agenție de management, E&J Entertainment, care manageriază activitățile sale artistice. În aprilie 2017, Mun a anunțat pe pagina de Facebook a Shinhwa Company, căsătoria cu actrița și modelul Hye Mi. Aceștia au făcut nunta printr-un eveniment restrâns, la care au participat doar prietenii apropiați și familia.

Another Miss Oh 또 오해영

Another Miss Oh este una din dramele mele preferate pentru că are toate ingredientele: umor, emoție, o poveste cu turnură neașteaptată și chimie bună între protagoniști. Oh Hae-Young (Seo Hyun-Jin) este părăsită de Han Tae-Jin (Lee Jae-Yoon) cu o zi înaintea nunții. Park Do-Kyung (Eric) este un inginer de sunet de succes. Cu un an în urmă, trebuia să se căsătorească cu Oh Hae-Young (Jeon Hye-Bin), dar aceasta nu a venit la nuntă. Acesta aude de la prietenul său, Lee Jin-Sang (Kim Ji-Suk) de faptul că Oh Hae-Young se va căsători cu Han Tae-Jin. Park Do-Kyung nu realizează că este vorba de altă Oh Hae-Young, nu fosta sa iubită. Și se răzbună pe logodnicul altei femei. Ulterior o întâlnește pe acea femeie și realizează ce greșeală enormă a făcut. Culmea este că ajunge să se îndrăgostească de ea, de femeia căreia i-a distrus viața.

Discovery of Love 연애의 발견

Mi-a plăcut Discovery of Love pentru că ne arată viața unui cuplu într-un mod realist. Drama este foarte creativă, deoarece ne arată un cuplu care s-a despărțit și ne spune varianta fiecăruia despre problemele din cuplu și motivul despărțirii. Este foarte interesant de urmărit cum fiecare are o altă viziune despre aceeași întâmplare și te face să te gândești că și în viața reală putem asista la același eveniment dar avea păreri complet diferite despre ce s-a întâmplat. Un alt lucru diferit la această dramă, este faptul că arată momente mai intime din viața de cuplu – spre deosebire de alte drame, unde protagoniștii abia dacă se sărută. Viața îi readuce împreună pe cei doi, Han Yeo-Reum (Jung Yu-Mi) și Kang Tae-Ha (Eric), doar că ea este acum în altă relație. Va alege să își lase actualul iubit pentru fostul?

Que Sera Sera 케 세라 세라

Que Sera, Sera este o dramă mai veche, care l-a făcut celebru pe Eric Mun. În această dramă, protagonista, Han Eun-Soo, este o angajată puțin stângace dar drăguță de la un mall. Aceasta ajunge să fie implicată într-un triunghi amoros cu Kang Tae-Joo, un gigolo fără un ban, și Shin Joon-Hyun, un bărbat care suferă niște traume din trecut. Este o melodramă care te face să suferi alături de personaje.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *