Lee Chae Min din „Crash Course In Romance” și Ryu Da In din „Pyramid Game” au confirmat că sunt împreună!

Se confirmă că Lee Chae Min și Ryu Da In au o relație romantică. Pe 25 martie, Lee Chae Min și Ryu Da In au fost văzuți împreună pe stradă. Un videoclip cu cei doi întâlnindu-se a circulat pe diverse comunități online și site-uri de socializare. Lee Chae Min și Ryu Da In au lucrat împreună în K-drama Crash Course in Romance din 2023, jucând doi colegi de clasă.

Agenția actorului Lee Chae Min a luat atitudine și a răspuns la informațiile privind întâlnirea. Gold Medalist a declarat: „Lee Chae Min și Ryu Da In au fost colegi prin intermediul unei drame. Cei doi încep să se cunoască mai bine. Am fi recunoscători dacă ați privi cu căldură relația lor”. Partea lui Ryu Da In a confirmat, de asemenea, zvonul.

Lee Chae Min și Ryu Da In au lucrat împreună în K-drama Crash Course in Romance din 2023, jucând doi colegi de clasă. Serialul a fost condus de Jeon Do Yeon, Jung Kyung Ho, Lee Bong Ryun, Oh Eui Shik, Shin Jae Ha și Roh Yoon Seo.

Lee Chae Min este în prezent MC în programul muzical KBS Music Bank. Actorul va juca, de asemenea, în viitoarea K-drama Hierarchy, alături de Roh Jeong Eui, Kim Jae Won, Ji Hye Won, Lee Won Jung și Kim Tae Jung. De asemenea, el va fi protagonistul viitoarei comedii pentru tineret I Believe You, cu Jeong Jae Hyun de la NCT.

Se pare că Lee Chae Min va debuta și pe marele ecran prin filmul Everyday, We. El va lucra cu Kim Sae Ron, Ryu Eui Hyun și Choi Yu Ju în acest film.

Pe de altă parte, Ryu Da In a jucat recent în K-drama de succes TVING Pyramid Game. Ea a lucrat alături de Bona de la WJSN, Jang Da A, Kang Na Eon, Jung Ha Dam, Ha Yul Ri și mulți alții. Ryu Da In și-a făcut debutul în actorie în 2020 prin intermediul K-drama 18 Again.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *