Song Joong-Ki revine pe ecrane cu un nou serial: “Reborn Rich”

De mâine, 18 noiembrie, îl putem vedea pe actorul Song Joong-Ki în rol principal în serialul coreean “Reborn Rich”. Serialul de fantezie este o reinterpretare a poveștii contelui de Monte Cristo și va avea 16 apisoade. Deocamdată va fi disponibil cu subtitrare în engleză și portugheză pe Rakuten Viki.

Actorul de 37 de ani a ajuns foarte iubit de către public datorită rolurilor lui în seriale populare, seriale precum: “Vicenzo”( 2021 ); “Descendenții Soarelui” ( 2016 ), unde a jucat alături de Hye-Kyo Song, cea care urma să îi fie soție din 2017 până în 2019 .

Serialul “Reborn Rich” urmărește povestea lui Yoon Hyun-Woo, un bărbat devodat, muncitor care lucrează pentru o mare companie de mai bine de 10 ani. În mare parte, el are grijă de familia care deține afacerea, însă este acuzat de delapidare. În mod clar nevinovat, este ucis de fiul mai mic al familiei, adică de Jin Do-Joong. Yoon Hyun-Woo se întoarce la viață, dar în corpul lui Jin Do-Joong. Va profita de situație și va folosi noua identitate pentru a-i pedepsi pe cei care l-au ucis și pentru a se răzbuna. El dorește înlăturarea directorului companiei, un om rece, fără milă, care ar face orice pentru bani. Protagonistul va întâlni un procuror numit Seo Min Young, care investighează anti-corupția. Rămâne să vedem pe parcursul serialului dacă va reuși sau nu să se răzbune Yoong Hyun-Woo. Vizionare plăcută! 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *