Frații din serialele coreene pe care ne-am dori să-i avem în viața reală

Relațiile de familie sunt des portretizate în serialele coreene, în special cele dintre frați și surori. Iată opt frați din K-Drame care sunt atât de simpatici încât ne-am dori să facă parte din familiile noastre în viața reală.

Go Kyung Pyo în „Reply 1988”

Go Kyung Pyo a fost cel mai îndrăgit personaj din dramă. Nu era doar un fiu și prieten valoros, ci și cel mai apreciat frate. Personajul său, Sun Woo, este fratele mult mai mare al lui Jin Joo. Își iubește sora atât de mult încât este dispus să facă orice pentru ea.

Seo Kang Joon din „Cheese in the Trap”

Înainte de a juca rolul celui mai bun iubit, Seo Kang Joon îl interpretează pe cel mai bun frate. Deși se preface că nu-i pasă, te va proteja orice ar fi. El te va ierta și te va iubi mereu, indiferent de ce faci sau cu cine te lupți. 

Hwang In Yeop în „True Beauty”

În cazul în care l-am uitat și ne amintim doar de el ca pe al doilea lider care este și el îndrăgostit de protagonista feminină, el este și cel mai dulce frate. Personajul lui Han Seo Jun era deja perfect, dar natura lui protectoare față de sora lui mai mică și relația lor adorabilă l-au făcut și mai demn de apreciat. Unde ma inscriu pentru un frate ca el?

Yoon Na Moo în „Melting Me Softly”

Dacă fratele tău te recunoaște după 20 de ani în care nu v-ați văzut, el este un frate demn de apreciat și exact asta a făcut Ko Nam Tae. Avea o relație atât de specială și profundă cu sora lui; aceștia bazându-se unul pe celălalt pentru a trece peste orice problemă. 

Park Seo Joon din „Kill Me, Heal Me”

Park Seo Joon joacă rolul lui Oh Ri On, un frate care este devotat surorii sale. Amândoi au avut o relație atât de deschisă, și-au împărtășit greutățile împreună și își găsesc punctele forte unul în celălalt. Când viața devine grea, ai nevoie de un frate ca Ri On.

Kim Taehyung din „Hwarang”

Nu e nimic să nu poată face acest om. În acest serial popular din 2016, V a jucat un frate adorabil, nevinovat și lipsit de griji. În ciuda poverilor pe care le poartă și a problemelor de familie, nu renunță niciodată la atitudinea pozitivă. Sinele lui altruist este întotdeauna dispus să facă orice pentru oamenii din jurul lui!

Kim Young Dae în „The Penthouse”

Când ești sub controlul și mânia tatălui tău nebun și ai parte de o educație dificilă, ai nevoie neapărat de un frate care să te susțină. Doar așa poți face față. Nu e nimic ce nu ar face Joo Seok Hoon pentru a-și proteja sora!

Song Joong Ki în „The Innocent Man”

Kang Ma Ru s-ar putea să nu fie cea mai bună persoană, dar ca frate mai mare, el ia premiul cel mare. Este dispus să facă orice pentru sora lui mai mică, care este prioritatea lui numărul unu. În ciuda faptului că nu are nimic pe numele său, el se asigură că sora lui bolnavă este întotdeauna îngrijită. Este un frate afectuos și de încredere!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *