Gong Yoo și Song Hye Kyo sunt în discuții pentru a juca într-o nouă K-Drama

New Drama Gong Yoo And Song Hye Kyo Are In Talks For Comments On Reports Of

Gong Yoo și Song Hye Kyo au primit oferte pentru a apărea în viitoarea dramă a scriitoarei No Hee Kyung. Ambele vedete Hallyu își analizează în prezent ofertele. Se știe că noua lucrare a lui Noh este o dramă de epocă care se desfășoară pe fundalul industriei audiovizuale, iar regizorul Lee Yoon Jung va fi la cârmă.

Agenția lui Gong Yoo, Management Soop, a declarat: „Am primit o ofertă pentru noua lucrare a lui No Hee Kyung și o analizăm în prezent”. Nici actrița Song Hye Kyo nu a confirmat încă distribuția.

Dacă Gong Yoo va accepta oferta, se va reuni cu regizorul Lee Yoon Jung la 17 ani după Coffee Prince. Gong Yoo se pregătește pentru lansarea serialului original Netflix The Trunk. Filmul horror K-movie Dark Nuns al lui Song Hye Kyo este, de asemenea, foarte așteptat.

Cunoscut pentru rolurile sale emblematice din drame precum Coffee Prince și Guardian: The Lonely and Great God, precum și filme de succes, inclusiv Train to Busan, Gong Yoo rămâne o figură îndrăgită în industria de divertisment. Recent, a onorat ecranele în serialul Netflix The Silent Sea și este așteptat cu nerăbdare să revină pentru continuarea senzației globale Squid Game, demonstrându-și astfel popularitatea și talentul de durată.

Între timp, Song Hye Kyo, o aclamată actriță și vedetă Hallyu continuă să uimească publicul cu interpretările sale captivante. Renumită pentru rolurile sale din drame îndrăgite precum Descendants of the Sun și Encounter, interpretarea lui Song Hye Kyo în rolul lui Moon Dong Eun din serialul Netflix The Glory i-a adus multe aprecieri. Cu talentul său incontestabil și atracția internațională, Song Hye Kyo continuă să își consolideze statutul ca una dintre cele mai apreciate actrițe din Coreea de Sud, captivând publicul cu fiecare nou proiect pe care îl întreprinde.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *